Ειρήνη Λαγούδη: Την σκότωσαν επαγγελματίες δολοφόνοι όπως αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή το Ολυμπία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 1045

Το Ολυμπία ήταν το πρώτο που μίλησε – όταν όλοι οι άλλοι έπαιζαν το σενάριο της αυτοκτονίας – ότι η άτυχη μάνα δολοφονήθηκε από εγκληματική οργάνωση η οποία μάλιστα πρέπει να έχει ισχυρότατες προσβασεις στην τοπική κοινωνία. Αυτός ήταν ο λόγος που αμέσως το σενάριο της αυτοκτονίας διαδόθηκε και δεν διαψεύστηκε από κανέναν.

Ενα άρτια οργανωμένο έγκλημα, από επαγγελματίες δολοφόνους που σκηνοθέτησαν την αυτοκτονία της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη…

…η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της πριν από περίπου έναν χρόνο δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, «βλέπει» ο ειδικός πραγματογνώμονας Ανδριανός Γκούρμπατσης. 

Στην έκθεση αυτοψίας που συνέταξε ο αντιστράτηγος-υπαρχηγός Π.Σ. ε.α. και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού κάνει λόγο για ένα άρτια οργανωμένο έγκλημα με σκοπό να αποπροσανατολιστούν οι Αρχές. «Η συγκεκριμένη φωτιά τέθηκε εσκεμμένα από άγνωστους δράστες, περισσότερους του ενός, με ανθρωποκτόνο σκοπό, για άγνωστο λόγο (κίνητρο), που όμως σκηνοθετήθηκε από τους δράστες με έναν ιδιαίτερα άρτιο επαγγελματικό τρόπο, για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες των ανακριτικών Αρχών και να εμφανίζεται εικόνα που να παραπέμπει σε αυτοχειρία του θύματος» σημειώνει ο ειδικός πραγματογνώμονας.

Μάλιστα, στα αποσπάσματα της έκθεσης που έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης Βασίλης Ταουξής, ο ειδικός πραγματογνώμονας εκτιμά ότι οι δράστες δημιούργησαν μια «φωτιά ελεγχόμενου αερισμού» για να μην κινήσουν υποψίες στην περιοχή: «Μεταξύ άλλων, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν πετρέλαιο, διότι, αν έβαζαν βενζίνη, θα υπήρχε πλήρης καύση και θα ήταν πολύ πιθανό η πυρκαγιά, λόγω του καπνού, να γινόταν αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής». Μάλιστα, ο κ. Γκούρμπατσης απορρίπτει κατηγορηματικά το σενάριο να έβαλε η ίδια φωτιά στο αυτοκίνητο, τονίζοντας ότι «δεν προκύπτει αυτοπυρπολισμός της ή, έστω, προσπάθεια αυτοπυρπολισμού».

Αναφερόμενος στο προφίλ του εμπρηστή επισημαίνει ότι πρόκειται γα άτομο «οργανωμένο, μεθοδικό και με ικανότητα να επηρεάζει άλλα άτομα». Την πόρτα της ανακρίτριας Αγρινίου αναμένεται να περάσουν σύντομα τουλάχιστον δύο ύποπτοι για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς εστάλησαν από τις αρμόδιες Αρχές οι πρώτες κλήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ