Τώρα η Μαρία Σπυράκη “θανάτωσε” και τρεις μετανάστες από αναθυμιάσεις, αν και το μόνο τελικά που βρωμάει είναι τα λήμματα των #FAKEnews του Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΌπως σημειώνουν πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής«επειδή δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά, η κυρία Σπυράκη θα πρέπει υποχρεωτικά να μας πει σε ποιους χώρους φιλοξενίας πέθαναν τρεις άνθρωποι από αναθυμιάσεις τις προηγούμενες ημέρες, διαφορετικά προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι πλέον στην Πειραιώς παράγουν επισήμως ψευδείς ειδήσεις πρωτογενώς»

Να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για τη δήλωσή της σχετικά με τρεις θανάτους ανθρώπων από αναθυμιάσεις τις προηγούμενες ημέρες σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων καλούν την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Όπως αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι ίδιες πηγές «επειδή δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά, η κυρία Σπυράκη θα πρέπει υποχρεωτικά να μας πει σε ποιους χώρους φιλοξενίας πέθαναν τρεις άνθρωποι από αναθυμιάσεις τις προηγούμενες ημέρες, διαφορετικά προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι πλέον στην Πειραιώς παράγουν επισήμως ψευδείς ειδήσεις πρωτογενώς». Αν δεν το πράξει άμεσα, συνεχίζουν, «θα πρέπει η ίδια να προχωρήσει στην αυτοδιάψευσή της, ζητώντας μάλιστα συγνώμη».

Η σχετική αναφορά της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, από το briefing της Δευτέρας:

Τις προηγούμενες μέρες δεν έλαβε δημοσιότητα το γεγονός ότι τρεις άνθρωποι πέθαναν σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων από αναθυμιάσεις, από μαγκάλια. Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στο Μαρακές και τον περιμένουμε να επιστρέψει για να μας εξηγήσει, επιτέλους, πως σπαταλήθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια που προέρχονται από ευρωπαϊκές πηγές ή προέρχονται από διεθνή βοήθεια και γιατί οι πρόσφυγες ζουν κάτω από τόσο αναξιοπρεπείς, τόσο κακές συνθήκες. Και γιατί δεν έχει προχωρήσει ο διαχωρισμός των προσφύγων από τους παράτυπους μετανάστες. Αναμένουμε, επίσης, από τον Πρόεδρο της Βουλής να ορίσει, επιτέλους, τη συζήτηση για την Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή την οποία έχει αιτηθεί η Νέα Δημοκρατία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εμείς περιμένουμε. Και περιμένουμε τις απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ