ΤΩΡΑ: Πρόβα ακρωτηριασμού των Σκοπίων από τους Αλβανούς με γιγαντιαίες κινητοποιήσεις «φοιτητών»

img 9207Όπως ακριβώς ξεκίνησε η σφαγή του Κοσσυφοπεδιου. Και εκεί Αλβανοί “φοιτητες” διαδήλωναν στην Πριστινα, με τα αποτελέσματα που γνωρίζουμε. Ουτσεκά και ακρωτηριασμός από την Σερβία. Καλά θα κάνουν οι Σκοπιανοί εάν θέλουν να επιβιώσουν ως κράτος να ζητήσουν επισήμως βοήθεια από την Ελλάδα εγκαταλείποντας το παραμύθι του ψευδομακεδονισμού. Αλλιώς αντί για “βόρεια Μακεδονία” θα καταλήξουν Ανατολική Αλβανία.

Δεκέμβριος 16, 2018. 19:09

ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΟΒΟ ΤΟΥ 2001.
Τέτοβο.
 
Το Συμβούλιο των Αλβανών φοιτητών στην πΓΔΜ ανακοίνωσε πριν από λίγο τη διοργάνωση διαμαρτυριών.Η πρώτη έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στην πόλη Τέτοβο.

 Η ομάδα των φοιτητών που διοργάνωσε αυτές τις διαμαρτυρίες χθες το βράδυ, ανακοίνωσε  ορισμένα από τα αιτήματα των φοιτητών  που αφορούν κυρίως τη βελτίωση των πανεπιστημιακών συνθηκών, την αποπολιτικοποίηση των πανεπιστημίων και τη μείωση των διδάκτρων που πληρώνουν, αφού τα θεωρούν υπερβολικά υψηλά.


Οι διαμαρτυρίες των Αλβανών φοιτητών των Σκοπίων, ακολουθούν το παράδειγμα των φοιτητικών κινητοποιήσεων  στην αλβανική επικράτεια που συνεχίζονται εδώ και 10 ημέρες.


Οι  Αλβανοί φοιτητές του πανεπιστημίου του Τέτοβο, κυρίως, απαιτούν σωστή εκπαίδευση «η οποία αποτελεί  τον βασικό πυλώνα της ανάπτυξης του έθνους, η οποία έχει σταματήσει, για να μην πούμε ότι έχει κάνει βήματα πίσω», σημειώνεται χαρακτηριστικά από την αλβανική ιστοσελίδα shqiperiaebashkuar.al.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ