Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Βρέθηκε καμένο το όχημα της επίθεσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Βρέθηκε το καμένο όχημα με το οποίο διέφυγαν αυτοί που τοποθέτησαν τηβόμβα στο τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για ένα Opel Astra χρώματος ασημί.
To αυτοκίνητο βρέθηκε στην οδό Ανθίου 7 στα Πετράλωνα, σύμφωνα με τις Αρχές το όχημα. Από νωρίς είχε τοποθετηθεί το σακίδιο με την βόμβα στις μπαριέρες. Όπως όλα δέιχνουν ήθελαν να ισοπεδωθεί το κτίριο του ΣΚΑΪ. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 02:37 τα ξημερώματα. Γιατί υπάρχει ενδεχόμενο πίσω από αυτό την επίθεση να κρύβεται η  τρομοκρατική οργάνωση «ΟΛΑ»..
Επιτόπου μετέβη κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής και «χτενίζει» την περιοχή, καθώς και το όχημα, με το οποίο φέρονται οι δράστες να πήγαν στον ΣΚΑΪ, να τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό και να έφυγαν ανενόχλητοι.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=etbAuu4LPlw?feature=oembed]

Οι δράστες, κάλεσαν από εμφανή αριθμό και προειδοποίησαν μέσω ιστοσελίδας και τηλεοπτικού καναλιού για την τοποθέτηση της βόμβας.
Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε σακίδιο, το οποίο δέθηκε στο κιγκλίδωμα του δρόμου και σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική, είχαν τοποθετηθεί πάνω από 10 κιλά εκρηκτικής ύλης στο σακίδιο.

Το περιεχόμενο της βόμβας

Από ένα μείγμα από ζελατοδυναμίτιδας, νιτρικού αμμώνιου και TNTαποτελούνταν η βόμβα που ζύγιζε από 7 έως 10 κιλά που εξερράγη τα ξημερώματα στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του newsit.gr η τσάντα είχε τοποθετηθεί από νωρίς στο σημείο, αφού αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το σακίδιο με τα εκρηκτικά να κρέμεται στις μπαριέρες μετά τις 12.30 το βράδυ.
Αυτές οι λεπτομέρειες, όπως και το γεγονός ότι βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο στα Πετράλωνα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να διαπιστώσουν ποιος κρύβεται πίσω από την έκρηξη της βόμβας.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Hi6sZEoQjUA?feature=oembed]

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ