Η Ντορα Μπακογιάννη είπε στον Ελληνικό λαό ότι μπορεί όποιος έχει λεφτά να λειτουργεί μια βιομηχανία FAKE NEWS επειδή είναι….ιδιωτικό κανάλι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΤΟΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΗ αληθεια για την Ντορα Μπακογιάννη είναι επιλεκτική. Αν είσαι κουμπάρος της ή έχεις τρελά λεφτά οπως ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, μπορείς να παράγεις FAKE NEWS
Τα γράφει καλυτερα το theFAQ.gr :
Την απίστευτη – για την εμπειρία της – κοτσάνα, ότι ” την ΕΡΤ την πληρώνουμε όλοι ” και άρα πρεπει να “δίνει αναφορά σε όλους ” ενώ ο ΣΚΑΙ είναι ιδιωτική επιχείρηση και άρα μπορεί να λέει και να “προπαγανδίζει” πολιτικά όσο θέλει, είπε το πρωι η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.
Ξεχνάει βεβαια η βετεράνος πολιτικός, ότι ο ΣΚΑΙ όπως και όλα τα ιδιωικά κανάλια καθόλου δεν διαφερουν ως προς τους κανόνες που πρεπει να τηρούν στην πολιτική ενημέρωση, με τη Δημόσια Τηλεόραση, καθώς και αυτα χρησιμοποιούν Δημοσια Συχνότητα για να εκπέμψουν , που τους παραχωρείται μέ όρους που πρέπει να τηρούνται. Εκ του Συνταγματος οι οροι αυτοί περιλαμβανουν την αποφυγη καθε προπαγανδας από τον σταθμό, την πολυφωνία και τον πλουραλισμό στην παρεχόμενη ενημερωση…
Πιο συγκεκριμένα η Ντορα Μπακογιαννη αναφερόμενη στην χθεσινή βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για απαράδεκτη στοχοποίηση του καναλιού από την κυβέρνηση. “Η λεκτική βία υπουργών απέναντι σ αυτό το μέσο ενημέρωσης είναι πολύ συγκεκριμένη και γνωστή, είναι ανεπίτρεπτη. Η τρομοκρατία τρέφεται από το μισος και τη στοχοποίηση. Σήμερα απέναντι στη νέα γενιά τρομοκρατίας η κυβέρνηση εξακολουθεί και ακολουθεί αυτή τη λογική της ανοχής και από την άλλη δεν κάνει προσπαθεια για κοινό μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία. Το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ είναι άλλη ιστορία από το εμπάργκο στην ΕΡΤ.
Την ΕΡΤ την πληρώνω κι εγώ κι εσείς, είναι δημόσια τηλεόραση, γι’ αυτό και υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται αυστηρότατα. Η ΝΔ με το εμπάργκο αντέδρασε απέναντι σε δημοσιογράφους που εκφράστηκαν χυδαία για τον πρόεδρο της ΝΔ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ