ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ αντιδημοκρατικές απόψεις από τον Αδωνη Γεωργιαδη στο ΚΟΝΤΡΑ! «Έγκλημα γνώμης» υπήρχε στην Βόρειο Κορέα και στην Χιλή του Πινοσέτ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=ZigcWuaCFxY

subscribe https://tinyurl.com/hellenicnewsfeed
Έφαγε τα μούτρα του αλλά έβγαλε και τον πραγματικό του εαυτό ο Αδωνις Γεωργιαδης, Βλέπετε εχει συνηθίσει στα πανελ που τον χαϊδευουν και έπεσε σε δημοσιογραφο που τιμά το λειτούργημα του, τον Γιώργο Μελιγγώνη που του έβγαλε την μάσκα του δημοκράτη κι έδειξε το πραγματικό του εαυτό.
Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης προσπαθούσε να βρει επιχειρήματα να συνδέσει τους εγκληματίες τρομοκράτες με τον δημοκρατικό διάλογο κι όταν επέμεινε ο Μελιγγωνης να υπερασπιζεται την ελευθερία της άποψης, ο αντιπροεδρος της ΝΔ μίλησε για έγκλημα γνώμης!
Το “Έγκλημα γνώμης” υπήρχε στην ιερή εξέταση και στο ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπως είναι ο ναζισμός, στην Βόρειο Κορέα και την Χιλή του Πινοσέτ που τους πετούσαν από τα αεροπλάνα .
Το Σύνταγμά μας καθιέρωσε την ελευθερία της σκέψεως και των στοχασμών – Ουδέποτε η γνώμη αποτελεί έγκλημα – Αποτελεί δικαίωμα
Ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου, άριστος νομικός έλεγε:
“Στη δημοκρατία δεν διώκεται το φρόνημα, η γνώμη, στη δημοκρατία διώκεται μόνο η παράνομη πράξη κι αυτή από τη δικαιοσύνη και όχι από την αυθαιρεσία της διοικήσεως;»
Κι όμως ούτε το Σύνταγμα γλίτωσε την παραποίηση από τον αντιπρόεδρο, που στο τέλος του βίντεο μας ειπε ότι «μπορείς να μου κάνεις κριτική αλλά αναλαμβάνεις την ευθύνη» και δεν μιλούσε για υβριστικούς χαρακτηρισμούς, που υπάρχει στο αστικό δίκαιο κατοχυρωμένο δικαίωμα αν καποιος σε βρίζει, αλλά του ότι του κανουν πολιτική κριτική για τις πολιτικές πράξεις του!
Την στιγμή που όλος ο πολιτικός κόσμος και ολη η κοινωνία είναι απέναντι από τους τρομοκράτες που πλήξουν την Δημοκρατία , κάποιοι προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν για μικροπολιτική
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ