Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

F00C2EA1-8B2B-45C4-B937-AD27C7310A87Οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης φοιτήτριας, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη, όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Star.

 
Από τις 28 του μηνός και μετά την ψάχνουν. Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της. Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο. Να υπενθυμίσουμε πως το κινητό της Ελένης μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.
Την ίδια στιγμή, οι καθαρές τοξικολογικές της Ελένης, καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις.
«Τι ώρα φτάσατε στο σπίτι στους Πεύκους και τι συνέβη εκεί;» είχε ρωτήσει η ανακρίτρια τους δύο κατηγορούμενους, με τον 21χρονο να απαντά πως: «Φθάσαμε στις 22.00. Μόλις μπήκαμε σπίτι, βάλαμε εγώ και η Ελένη ένα ποτήρι βότκα». Ο 19χρονος, υποστήριξε από την πλευρά του, ότι «φθάσαμε στις 00.10. Καθίσαμε στο σαλόνι και ήπιαμε από το μπουκάλι βότκα και οι τρεις».
Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της Ελένης είναι… μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί καν σε ένα ποτήρι κρασί. Για την ακρίβεια, η κατάσταση μέθης απαιτεί δεκαπλάσιο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ