« Η πρόταση μου ήταν να αποσυρθούν οι αμερικανοί στρατιώτες από τη Συρία και να αντικαταστήσουν τους Βρετανούς στην Κύπρο. Οι βάσεις εκεί να γίνουν αμερικανικές.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9502

Μία ενδιαφέρουσα διάσταση στην πρόσφατη κίνηση του Τραμπ να αποσύρει τα στρατεύματα από τη Συρία δίνει ο τέως σύμβουλος του George Παπαδόπουλος, που πρόσφατα εξέτισε ποινή 12 ημερών μετά από πίεση του Βαθέως κράτους για μία λάθος ημερομηνία συνάντησης που είχε δώσει στο FBI. Ακόμα και ο δικαστής εξοργίστηκε για την πίεση που δέχτηκε ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ομογενής δεν είχε ουδέποτε συνάντηση με ρώσους ή πράκτορες των ρώσων.

Είναι εξαιρετικά σημαντική η τοποθέτηση του λοιπόν με την οποία αποκαλύπτει ότι είχε προτείνει στον πρόεδρο Τραμπ την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία, την εγκατάσταση τους στην Κύπρο, όπου φυσικά θα αντικαταστούσαν τους Βρετανούς στρατιώτες και οι βάσεις θα σταματούσα να είναι βρετανικές. Ο ομογενής πρώην σύμβουλος είχε τεκμηριώσει το σκεπτικό του λέγοντας ότι πλέον η Αμερική έχει μεγάλα οικονομικά συμφέροντα στην Κύπρο λόγω των αμερικανικών εταιρειών που διενεργούν τις εξορύξεις. Ο ίδιος σημειώνει με νόημα, ότι αυτός ίσως να ήταν ο λόγος που παγιδεύτηκε με τόση λύσσα από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ