Μαρίνα Πατούλη αφου κουρελιασε τον μηχανισμό της ΝΔ και του Μητσοτακη: Όταν βρήκα κλειστές πόρτες έπρεπε να επιλέξω.

8D4186D9-0DB9-4355-B1E3-63F30A91276AΗ Μαρίνα Πατούλη αν και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Αμαρουσίου, δεν έχει τη στήριξη του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ.
“Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω”, είπε και πρόσθεσε “Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο σύζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά.
https://www.dailymotion.com/video/x6zfyp7
Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη. Και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω”.Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη για την απόφασή της, απάντησε: “Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου.
 
Είμαστε μαζί 32 χρόνια και η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει μάχη, μόνο διάθεση προσφοράς. Ήταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ