10/05/2021

Ντρόπιασε την παράταξη του Κωσταντίνου Καραμανλή ο Μητσοτάκης και οι θλιβεροί βουλευτές που τον χειροκρότησαν όταν επιτέθηκε χυδαία στον Ευάγγελο Αποστολάκη

img 9732

Δεν γνωρίζει το ανιστόρητο φερέφωνο ποια παράταξη υπηρετεί. Τόλμησε να ταυτίσει τον έντιμο και ακέραιο υπηρέτη του έθνους Ευάγγελο Αποστολάκη με χουντικό στρατηγό, όταν ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε εμπιστευθεί τον στρατηγό Ιωάννη Ντάβο για την θέση του υφυπουργού εθνικής άμυνας.

img 9733

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παραιτείται και ορκίζεται υφυπουργός στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή

Ο Στρατηρός Ιωάννης Ντάβος, αρχηγός του Γενικού Επιτελεία Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) από το 1976 ως το 1980 τοποθετείται υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιανουάριο του Ι980.

Και πιο συγκεκριμένα αποστρατεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 1980 και συνακόλουθα υπηρέτησε ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Καραμανλή, από τις 15 Ιανουαρίου ως τις 10 Μαΐου 1980. Με απλά λόγια, αποστρατεύτηκε για να ορκιστεί αμέσως!

Τελικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα μεγάλο πρόβλημα με την Ιστορία… ακόμα και του δικού του κόμματος, της Νέας Δημοκρατίας!

Μία ακόμα υπουργοποίηση στραιωτικού: Φραγκούλης Φράγκος

img 9734

Πρόκειται για τον Φραγκούλη Φράγκο, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού (φωτογραφία κάτω).

 Αποστρατεύεται την πρώτη Ιανουαρίου του 2011 ενώ στις 17 Μαΐου του 2012 αναλαμβάνει υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου.

Με πληροφορίες από το Documento

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ