Τίνα Μελισσαροπούλου: Η δημοσιογράφος που επιτέθηκε στον ΥΕΘΑ Ευαγγελο Αποστολάκη με απίστευτα ψεύδη διεθνούς διάστασης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9737“Σε καμιά πολιτισμένη χώρα της Δύσης δεν έγινε κάτι τέτοιο”! Αναφώνησε η κυρία Μελισσαροπούλου προκειμένου να υποστηρίξει τις αθλιότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του Ευάγγελου Αποστολάκη. Και βέβαια επανέλαβε την ανακρίβεια ότι μόνο επί χούντας έχει γίνει κάτι παρόμοιο.

Προφανώς η κυρία Μελισσαροπούλου δεν θεωρεί τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ως πολιτισμένη χώρα της Δύσης

img 9738

Στρατηγός James Mattis. Μέχρι πρότινος, υπουργός άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών.

img 9739

Στρατηγός Colin Powell. ΥΕΘΑ των ΗΠΑ, 2001 – 2005.

Και φυσικά δεν αντέξαμε, δεν μπόρεσα να αντισταθούμε στον πειρασμό να μην αναφέρουμε και τον μεγάλο ευρωπαϊστή, τον ήρωα πολέμου στρατηγό Ντε Γκωλ. Τον ηγέτη της μεταπολεμικής Γαλλίας.

img 9740

Τα ελληνικά παραδείγματα τα αναφέραμε και χθες, μιλάμε φυσικά για τον στρατηγό Ιωάννη Ντάβο, που υπουργοποιήθηκε αμέσως μετά την αποστρατεία του από τον Εθνάρχη Κωσταντίνο Καραμανλή το 1980, και τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη ο οποίος υπουργοποιήθηκε αμέσως μετά την αποστρατεία του από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.

Ας σταματήσουν και οι δημοσιογράφοι να εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν οι πολίτες για να επιτιθενται σε άξιους υπηρέτες του έθνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ