Οταν κύριε Μητσοτάκη είσαι γιαλαντζι μακεδονομάχος και συμφωνείς με το Βόρεια Μακεδονία, πως να μην σε κάνει ρόμπα ο Αλέξης όταν αυτά που δήθεν διαφωνείς δεν υφίστανται!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θέση μας είναι ενάντια του να δοθεί με οποιοδήποτε τρόπο ο όρος Μακεδονία στην ονομασία, γιατί μετά όλα τα υπόλοιπα θα έχουν με τον ένα ή άλλο τρόπο την Μακεδονία μέσα (γλώσσα, ιθαγένεια, ετικέτες κτλ). Τέλος.
Ομως το Βόρειο Μακεδονία  erga omnes το δέχθηκαν κι ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού δέχθηκε το ουσιώδες, δλδ να μπει ο όρος Μακεδονία, τον τελευταίο χρόνο, για τα ψηφαλάκια, παιζει θέατρο και κάνει πως διαφωνεί στην ιθαγένεια (αφού έχει δώσει το όνομα) και την γλώσσα.
Ε, σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε την ρηματική διακοίνωση της συμφωνίας, ότι η ιθαγένεια ΔΕΝ σημαίνει εθνότητα, (αλλά οπως είπαμε είναι λάθος να έχει τον όρο Μακεδονια) κι η γλώσσα εντάσσεται στις σλαβικές!
Τσίπρας ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τον γιαλαντζί “μακεδονομάχο” Μητσοτάκη στην Βουλή
Ο Μητσοτάκης συμφωνεί, όπως λέει σε όλες του τις δηλώσεις, με το Βόρεια Μακεδονία, και διαφωνούσε (μέχρι σήμερα,) υποκριτικά, με την γλώσσα κι την εθνότητα
Όμως ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε την τελική ρηματική διακοίνωση της ΠΓΔΜ όπου στην Συμφωνία των Πρεσπών, δεσμεύονται ότι η Ιθαγένεια δεν θα αφορά εθνότητα κι η γλώσσα είναι σλαβική, που σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης “διαφωνεί” όχι στο ουσιώδες, ότι υπάρχει ο όρος “Μακεδονία” στην σύνθετη ονομασία, γιατί με αυτό συμφωνεί όπως είπαμε, αλλά σε κάτι που δεν έχει λόγο να διαφωνήσει, απλά παίζει θεάτρο για τα ψηφαλάκια !
https://www.youtube.com/watch?v=6lDjveVzD38
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ