Σκληρή απάντηση Τοσουνιδη σε Χρυσοβελώνη: Ψεύδεστε όσον αφορά στην «ηρωική» σας παραίτηση – Προηγήθηκε η διαγραφή σας @tosounidisTh

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

217ee12b-7d86-45c3-9568-702421be09f7Δριμεία επίθεση στην υφυπουργό Εσωτερικών,Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά την επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο, στην οποία, όπως η ίδια αναφέρει, γνωστοποιεί ότι παραιτείται από μέλος του κόμματος εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τοσουνίδης.

 
«Κυρία Χρυσοβελώνη, ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο,
αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθική», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.
«Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς», συμπληρώνει και επισημαίνει: «Και τέλος, όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ