9/05/2021

Περί σκοπιανής Ρηματικής Διακοίνωσης

309f9 rimatiki diakoinwsi4a
Η σκοπιανή ρηματική διακοίνωση στην ουσία απέδειξε ότι τα Σκόπια δεν άλλαξαν σχεδόν τίποτα σε ότι αφορά τις σαφέστατες επεκτατικές βλέψεις τους στην Ελλάδα.
Εκτός του ότι, υπάρχει η αναφορά για «Μακεδονικός λαός» υπάρχει και το περιβόητο προοίμιο που είναι ύμνος επεκτατικού εθνικισμού.
Το προοίμιο στο Σύνταγμα των Σκοπίων, ακόμα και με την τελευταία αναθεώρηση εξακολουθεί να είναι ύμνος επεκτατικού εθνικισμού γιατί συνεχίζει να παραπέμπει στις περιβόητες αποφάσεις της ASNOM.
Μάλιστα το κάνουν ακόμα χειρότερο διότι το “ιστορικές αποφάσεις της ASNOM” το λένε πλέον “νομικές αποφάσεις της ASNOM“!!!!
Για όσους δεν ξέρουν τι λένε οι αποφάσεις της ASNOM, το παρακάτω λινκ θα τους βοηθήσουν να καταλάβουν τι εννοώ…… https://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2008/07/fyrom.html
Ενδεικτικό είναι το παρακάτω απόσπασμα της νομικής απόφασης του ASNOM:

«Το αγωνιζόμενο Πεδεμόντιο της Μακεδονίας έχει με πάθος διακηρύξει ότι θα προσφέρει κάθε βοήθεια και δεν θα φεισθεί θυσιών για την απελευθέρωση και των άλλων δύο τμημάτων του έθνους μας και για την τελειωτική ένωση ολόκληρου του μακεδόνικου λαού.»
Τέλος επαναλαμβάνω τα γνωστά επιχειρήματα που δεν είναι τίποτα άλλο, από τα:
üΗ ρηματική διακοίνωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων δεν έχει την υπογραφή του προέδρου της δημοκρατίας της γείτονας χώρας αλλά έχει την υπογραφή Αλβανού προέδρου της Βουλής.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Στις επόμενες εκλογές να ξαναβγεί ο Ιβανόφ(το πιο πιθανό) ή ο υποψήφιος του VMRO, που σημαίνει ότι δεν θα υπογράψει την συμφωνία.
Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν πρόωρες εκλογές και ο Ζάεφ να πάει σπίτι του, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θα....ξαναχάσει, μιας και το κόμμα του ακόμα και σήμερα είναι….2ο. 
Και εμείς τι θα κάνουμε;
Θα τους βάλουμε στο ΝΑΤΟ με μια συμφωνία όπου δεν έχει τηρηθεί η διαδικασία στα Σκόπια;
üΤην απόφαση του δημοψηφίσματος καθώς και την όλη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης την έχουν εφεσιβάλλει βουλευτές του πλειοψηφούντος VMROστο σκοπιανό Συνταγματικό Δικαστήριο.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Ότι μπορεί εμείς να τους βάλουμε στο ΝΑΤΟ, και να έρθει το Συνταγματικό τους Δικαστήριο και να ακυρώσει τις αλλαγές, με αποτέλεσμα να έρθουμε στην προηγούμενη κατάσταση. Το αντίστοιχο παράδειγμα του Αλβανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου για την ακύρωση της οριοθέτησης της ΑΟΖ της μέσης γραμμής, είναι τρανό εμπειρικό παράδειγμα.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ