Ντροπή. Ο Τούρκος καναλάρχης κόβει το πετυχημένο Στην υγεία μας του Σπύρου Παπαδόπουλου για να δείχνει το survivor κάθε Σάββατο βράδυ.

f2fb6681-1705-4482-a41b-2e3d1fc9515fΤο ραντεβού των τηλεθεατών με τις όμορφες παρέες που σμίγουν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλάζει μέρα.

Λόγω ταυτόχρονης μετάδοσης του Survivor στην Ελλάδα και την Τουρκία και το Σάββατο, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21.00.

Η μακροβιότερη εκπομπή για το ελληνικό τραγούδι έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και έχει κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη των προγραμμάτων από πλευράς τηλεθέασης.

Η επιτυχία της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει καταγραφεί εδώ και χρόνια και οι τηλεθεατές είναι μέρος αυτής της επιτυχίας. Το 2018 έκλεισε για το στην «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με συνολικό ποσοστό 26,5% κατά μέσο όρο για όλο το χρόνο (963.000 τηλεθεατές) ενώ το εορταστικό επεισόδιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρακολούθησαν 1.355.000 τηλεθεατές (μερίδιο 35,7%).

Και ο Σκαι τα θυσιάζει όλα αυτά για το survivor γιατί θα πρέπει υποχρεωτικά κάθε Σάββατο βράδυ στην Ελλάδα να βλέπουμε ότι ακριβώς βλέπουν και οι Τούρκοι. Σα δεν ντρεπόμαστε. Λες και δεν μπορούσαν να αλλάξουν οι Τούρκοι συνήθειες και να βλέπουν survivor την Παρασκευή αντί για το Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ