Διάσημος Τούρκος σουβλατζής στραγγάλισε και τεμάχισε την κόρη του

1e498989-2462-4ef1-b3e7-c57d09b952b3Η ακρίβεια με την οποία είχε τεμαχιστεί η σορός της 32χρονης χορεύτριας της κοιλιάς Ντιντέμ Ουσλού υπέδειξε τον δολοφόνο της που δεν ήταν άλλος από τον πατέρα της, διάσημο σεφ για το ντονέρ και το κεμπάμπ του, Χασλάν Ουσλού.

Ο άνδρας συνελήφθη και τελικά ομολόγησε λέγοντας ότι σκότωσε την κόρη του έπειτα από μία λογομαχία που είχαν στο σπίτι τους στην επαρχία Κεσλάν της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Πρώτα τη στραγγάλισε και στη συνέχεια την τεμάχισε με απόλυτη ακρίβεια με τη λεπίδα του. Κράτησε κομμάτια της στον καταψύκτη και μετά πήγε και τα έθαψε σε κοντινό δάσος. Ένας άνδρας που έψαχνε κουκουνάρια στο δάσος εντόπισε το μπράτσο της άτυχης γυναίκας και κάλεσε τις τοπικές Αρχές όπου κατέφθασαν με λαγωνικά και ξέθαψαν και άλλα κομμάτια από τη σορό της Ντιντέμ.

Ο πατέρας της ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι η κόρη του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τη Hurriyet.

Όπως είπε τον προσέβαλε και προσέβαλε και τη σύζυγό του και αυτό τον εξόργισε και τη στραγγάλισε. Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τόσο τη μητέρα της χορεύτριας όσο και την αδερφή της ενώ το έγκλημα είναι υπό έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ