Πρετεντέρης: «Ο Μητσοτάκης εκπαιδεύτηκε για πρωθυπουργός-Ο Τσίπρας σαν αντιπολίτευση θα έχει όλα τα ΜΜΕ εναντίον του»

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΑΜΟΥΡΑΪΠοιος θα το φανταζόταν ότι οι εφημεριδες του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα αποθέωναν τον ανθρωπο που πολέμησε όσο κανείς άλλος τις κυβερνήσεις της ΝΔ και φυσικά ο τον πει ένθερμο υποστηρικτή του Κώστα Σημιτη.
Λέτε ο Μητσοτάκης να ήταν από τότε δούρειος ίππος στην ΝΔ; Ίσως δεν το μάθουμε ποτέ.
Ετσι ο ο δημοσιογράφος του MEGA εδωσε συνέντευξη σε άλλο δημοσιογράφο.
Προέβλεψε ότι όταν ο Τσίπρας βρεθεί στην αντιπολίτευση δεν θα έχει τον Τύπο με το μέρος του, «Μόλις χαθεί η εξουσία θα κλείσουν τα περισσότερα από τα Μέσα που σήμερα βρίσκονται στη σφαίρα του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος ο Τσίπρας θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση χωρίς Τύπο».
Κάπως έτσι για τον κ. Πρετεντέρη πρέπει να λειτουργεί ο Τύπος: Να είναι πάντα φιλικός. Ωστόσο ενδεχομένως η διαίσθησή του να τον απογοητεύσει. Απορίας άξιο επίσης είναι αν θεωρεί πως η πλειονότητα των ΜΜΕ στηρίζουν Τσίπρα…
Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη λέει καλά λόγια αλλά προσθέτει πως θα κριθεί στο τέλος της πενταετίας.
Αλλά εκεί που δίνει τα ρέστα του είναι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και κρατάει επιφυλάξεις αφού θέλει πρώτα να τον δει πρωθυπουργό:
«Θα δούμε αν είναι καλός πρωθυπουργός. Προς το παρόν το μόνο που ξέρουμε είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο που ουσιαστικά εκπαιδεύτηκε για να κάνει αυτήν τη δουλειά».
Τώρα ακριβώς γιατί έχει εκπαιδευτεί ο κ. Μητσοτάκης, έχουμε τις αμφιβολίες μας.
Κατά τα άλλα ο κ. Πρετεντέρης δηλώνει πως έχει απωθημένο με τη μουσική καθώς θα του άρεσε να κάθεται στο πιάνο και να παίζει κάτι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ