Ανατριχίλα προκαλούν τα τελευταία μηνύματα του Εμίλιο Σάλα πριν εξαφανιστεί το αεροπλάνο: "Φοβάμαι – Στείλτε κάποιον να με βρει"

3be43edd-9f29-484f-be32-886483a40de5Ο ποδοσφαιριστής είπε στους στενούς του φίλους ότι φοβόταν καθώς “το αεροπλάνο φαίνεται να διαλύεται” σε ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε ενώ βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο.
Στην εγγραφή ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ακούγεται ήρεμος αλλά εξουθενωμένος και λέει στους φίλους του ότι “ίσως χρειαστεί να στείλετε κάποιον να με βρει”, καθώς ακουγόταν ένας περίεργος θόρυβος.
Στο ηχητικό μήνυμα στο Whatsapp ο Sala λέει στα ισπανικά: ‘Γειά σας παιδιά, τι κάνετε; Φίλε, είμαι πολύ κουρασμένος. Ήμουν στην Nantes ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα, κάνοντας το ένα και το άλλο. Τώρα, επιβιβάστηκα σε ένα αεροπλάνο που φαίνεται να διαλύεται. Πηγαίνω στο Κάρντιφ. Θα προπονηθώ με την νέα μου ομάδα αύριο”.
Σε ένα ακόμη ηχητικό λέει “Πως είστε; Αν δεν έχετε ξανά νέα από εμένα σε μιάμιση ώρα, δεν ξέρω μήπως χρειαστεί να στείλετε κάποιον να με βρει. Αρχίζω να φοβάμαι!”, σε ένα προφητικό μήνυμα για την τραγική συνέχεια.
Το μικρό αεροσκάφος που απογειώθηκε από την Ναντ με προορισμό το Κάρντιφ εξαφανίστηκε από τα ραντάρ καθώς βρισκόταν σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το νησί Γκέρνζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ