Κουμουνδούρου ώρα μηδέν: Σπάνε αυτοκίνητα «κάτω από τη μύτη» των αστυνομικών που φυλάνε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο: Βασίλης Αγγελόπουλος

Είναι αδιανόητο, στην πλατεία Κουμουνδούρου, δίπλα ακριβώς στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, που είναι γεμάτα αστυνομικούς, να κάνουν «πάρτι» οι κλέφτες και να σπάνε διαρκώς σταθμευμένα αυτοκίνητα.

«Θύματα» αυτής της πρωτοφανούς αδιαφορίας είναι και τα στελέχη και οι συνεργάτες της FM Voice που είχαν την «τύχη» να εργάζονται στην εν λόγω πλατεία. Δεν είναι λίγες οι φορές που εργαζόμενοι της εφημερίδας και του site έχουν δει τα αυτοκίνητά τους σπασμένα, από επίδοξους κλέφτες.

Τελευταίο «θύμα» αυτής της μόνιμης πια, εγκληματικής συμπεριφοράς, ο εκδότης της εφημερίδας, Νίκος Μανεσιώτης. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που βρίσκει το αυτοκίνητό του σπασμένο, λίγα μέτρα από την είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι γεμάτα με δυνάμεις της αστυνομίας.

Επί μία διετία, η FM Voice ζητάει δίχως αποτέλεσμα, τη συνδρομή της αστυνομίας, ώστε να προστατευθεί συνολικά η περιοχή από εγκληματικά στοιχεία. Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο και θα πρέπει να απαντήσει η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Όλγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Παπακώστα), γιατί η περιοχή δεν προστατεύεται συνολικά. Το γεγονός ότι υπάρχουν εκεί τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να είναι λόγος για να «καθαρίσει» η περιοχή από τα κακοποιά στοιχεία, όχι το αντίθετο…

Η αγανάκτηση έχει χτυπήσει «κόκκινο» και γι’ αυτό η νομική υπηρεσία της FM Voice ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της, ακόμα και κατά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στην περιοχή διαβιούν οικογένειες με μικρά παιδιά και είναι τουλάχιστον επικίνδυνο να αφήνονται στην τύχη τους. Κάποιος πρέπει να τους προστατεύσει. Επιτέλους, αν το αρμόδιο υπουργείο δεν μπορεί να πράξει τα απαραίτητα ή αν η αστυνομία ενδιαφέρεται μόνο για να καλύπτει τους «πολιτικούς κάθε απόχρωσης» τότε ας το γνωρίζουν οι πολίτες για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Υ.Γ.: Αλήθεια πώς θα αισθανθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που έχουν κάνει «σημαία τους» την ασφάλεια των πολιτών, μάθουν ότι το κυβερνών κόμμα δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε… τη γειτονιά του; Πιστεύουν στην… Κουμουνδούρου ότι μπορούν να αντέξουν από μια τέτοια κριτική; Για να δούμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ