ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kairos 22
Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, αρχικά στα δυτικά και βόρεια και σταδιακά σε όλη τη χώρα.

Τοπικές βροχές θα πέσουν αρχικά στα δυτικά ηπειρωτικά, τη Δυτική Κρήτη και το Ιόνιο, και από το μεσημέρι και στο Ανατολικό Αιγαίο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Από το μεσημέρι οι βροχές στην Ήπειρο και το Βόρειο Ιόνιο θα ενισχυθούν, και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 2 έως 12, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 3 έως 14, στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 13, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 16, και στην Κρήτη από 8 έως 17 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και από το μεσημέρι 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους και νοτιοδυτικούς 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και το μεσημέρι και απόγευμα έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως πριν το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση από το πρωί κατά 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς.
http://www.meteo.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ