Πέταξε το γάντι στον Μπάιντεν ο Πούτιν: Αν τολμάς, πάμε σε debate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο τρολάρισμα του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στον Τζο Μπάιντεν, μετά τις υβριστικές δηλώσεις του τελευταίου που αποκάλεσε τον Πούτιν «δολοφόνο» και ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές υπέρ του Τραμπ!
Ο ρώσος πρόεδρος μιλώντας σε ρώσικο δίκτυο, επέστρεψε με χιούμορ τον χαρακτηρισμό «δολοφόνος» στον Τζο Μπάιντεν, ενώ τον κάλεσε σε δημόσιο διάλογο που θα προβληθεί παγκοσμίως και στον οποίο θα συζητήσουν όλες τις διαφορές τους αλλά και τις θέσεις τους σε θέματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα.

Θέματα όπως η πανδημία, η περιφερειακή ασφάλεια, η ανεξαρτησία και η εθνική κυριαρχία χωρών, και ότι άλλο τεθεί στο τραπέζι, είναι θέματα προς συζήτηση που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα, σύμφωνα με τον Πούτιν.

Ο ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε μάλιστα ότι είναι σε θέση να κάνει αυτόν τον δημόσιο διάλογο με τον αμερικανό ομόλογό του άμεσα, ακόμα και σήμερα ή την Δευτέρα. Είπε όμως χαρακτηριστικά με σαρκαστική διάθεση, ότι δεν μπορεί να περιμένει πολύ, διότι πρέπει να πάει και στο εξοχικό του!

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν αναμένεται να ανταποκριθεί θετικά σε αυτή την πρόσκληση – πρόκληση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και ο λόγος είναι απλός. Ο Μπάιντεν δεν μπορεί να σταθεί όχι σε debate απέναντι στον Πούτιν, αλλά αρνείται ακόμα και να συμμετέχει σε ελεγχόμενη συνέντευξη τύπου παρουσία δημοσιογράφων! Γεγονός που έχει προκαλέσει στην Αμερική τεράστιες αντιδράσεις, ειδικά για την ικανότητα του να διοικήσει την χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ