ΤΕΤΑΡΤΗ, 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός νοίκιαζε τον ασύρματο του για 2000 ευρω τον μήνα σε κακοποιούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Απιστευτη φάμπρικα είχε στήσει αστυνομικός που νοίκιαζε τον ασύρματο που του είχε δώσει η υπηρεσία σε κακοποιούς έναντι 2.000 ευρω τον μήνα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες που περιήλθαν σε γνώση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, για κατοχή και ακρόαση υπηρεσιακού ασύρματου από άγνωστα άτομα.

Μετα απο έρευνα, εντοπίστηκε  ο αστυνομικός που είχε παραδώσει, έναντι μηνιαίας χρηματικής αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ, υπηρεσιακό ασύρματο σ δύο άτομα, προκειμένου να τον χρησιμοποιούν στις παράνομες δραστηριότητές τους.

Ο ασύρματος βρέθηκε σε όχημα που χρησιμοποιούσαν οι κακοποιοί  ενώ με την εξέταση του γενετικου υλικου που έφερε, ταυτοποιήθηκε σε τέσσερις υποθέσεις κλοπών.

Ο αστυνομικός συνελήφθη μαζί με τους δυο συνεργάτες του. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις