Ο Μητσοτάκης προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει “ζωντανή” την ελπίδα των παροχών στη φετινή ΔΕΘ.
Οι προοπτικές ισχνές.
Για πολλούς λόγους:
1. Δεν έχει πολλά να δώσει (γιατί συν τοις άλλοις δεν θέλει να δώσει πολλά – προτιμά να αποπληρώνει πρόωρα το ΔΝΤ)
2. Ο τι κι αν υποσχεθεί ο εν λόγω κύριος πιστευτός δεν γίνεται ΠΙΑ. Γιατί στα έξι χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία πολλά “ΘΑ” έταξε, σχεδόν τίποτε δεν έκανε.
3. Ο τι κι αν υποσχεθούν οι πρωθυπουργοί στην εκάστοτε ΔΕΘ, ιστορικά ελάχιστα επηρεάζουν τη στάση του μέσου πολίτη.
4. Κάθε πρωθυπουργός κάνει τον κύκλο του. Άλλος μεγαλύτερο, άλλος μικρότερος. Κανόνας που δεν αλλάζει. Ούτε στην περίπτωση Μητσοτάκη που φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του δικού του.

Ποιου Πολιτικού Κύκλου ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ς
Είναι ο μιζοτακης Πολιτικός;;;;;;;;;;;;;
ΔΕΝ ντρέπεστε Νά γράφετε έτσι Ενώπιον τού ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ λαού πού ΥΠΟΦΈΡΕΙ;;;;;;;;;;
Μία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ έστησε, με ΙΕΡΑΡΧΊΑ καί ΔΟΜΉ καί κάπως δίκαιη, ( μετά τό Δικό του Μετρικό) διανομή τών ΚΛΕΜΜΈΝΩΝ Στα ΣΤΕΛΈΧΗ πού τον πλαισιώνουν.
ΞΈΠΛΥΜΑ κάνεις;;;;;;;;;;;;;
Ένα ΤΈΛΟΣ έχει μία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, καί ΌΧΙ κλεισμένο Κύκλο
Εάν δεν επανέλθει η ΘΑΝΑΤΙΚΉ ΠΟΙΝΉ,
ΙΣΌΒΙΑ, καί όταν λέμε ΙΣΌΒΙΑ εννοούμε ΙΣΌΒΙΑ, σέ ΥΠΌΓΕΙΑ ΕΥΑΓΉ ΙΔΡΎΜΑΤΑ, με Ριγέ κουστούμια καί νά μήν Ξαναδούν ΉΛΙΟ Στην ΒΡΟΜΕΡΗ ζωή τους.
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΠΑΙΔΙ ”Καμπανία”.
Ε, ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΖΕΙ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΑΝΤΩΝΑΡΕ, ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ.