Άγιος Παντελεήμονας: Ένας ηλικιωμένος βίωσε στιγμές απόλυτου τρόμου στα χέρια αδίστακτων ληστών μέρα μεσημέρι

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ακραίας βίας σε βάρος ενός ηλικιωμένου έρχεται
να αναδείξει την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το newsit.gr, ένας ηλικιωμένος βίωσε στιγμές απόλυτου τρόμου στα χέρια αδίστακτων ληστών μέρα μεσημέρι.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:25. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η επίθεση σημειώθηκε επί της λεωφόρου Ιωνίας, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη συμβολή με την οδό Αγίου Μελετίου και την πλατεία Θυμαρακίων.
Οι κακοποιοί φέρονται να χρησιμοποίησαν μια σιδερένια βέργα μήκους περίπου ενάμιση μέτρου, με την οποία επιχείρησαν να απειλήσουν τον ηλικιωμένο. Η επίθεση δεν σταμάτησε όμως στις απειλές. Οι δράστες χτύπησαν τον ανυπεράσπιστο άνδρα στο πρόσωπο και, με γρήγορες κινήσεις, του άρπαξαν τον σταυρό που φορούσε στον λαιμό, προτού απομακρυνθούν γρήγορα από το σημείο.
Μπαράζ επιθέσεων και φόβος στη γειτονιά
Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του Αγίου Παντελεήμονα. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, πριν από περίπου μία εβδομάδα φέρεται να σημειώθηκε αντίστοιχη επίθεση λίγα στενά πιο κάτω, στη διασταύρωση των οδών Αγαθουπόλεως και λεωφόρου Ιωνίας.
Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιγράφουν μια ανησυχητική κατάσταση για την καθημερινότητα στην περιοχή. Οι σχετικές αναφορές κάνουν λόγο για μια σειρά από περιστατικά όπου οι δράστες βάζουν στο στόχαστρό τους κυρίως ευάλωτα άτομα, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, αλλά και γυναίκες με παιδιά.