ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Αμβρόσιος: σε λίγο θα είμαστε στον τόπο μας ξένοι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

 
image
 
Επίθεση κατά του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες στη Βουλή, εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος.
Κατά την παρουσία του σε εορταστική εκδήλωση ναού, ο μητροπολίτης εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον του τόπου.
“Από αύριο το πρωί µε το
 

αντιρατσιστικό νοµοσχέδιο όποιος µιλά για την πατρίδα µας κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας µιλά στον άµβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί” ήταν τα λόγια του κ. Αμβρόσιου.
Και πρόσθεσε: “Σε λίγο στον τόπο µας θα είµαστε ξένοι. ∆εν ξέρω αν θα ζω, να το δω αυτό, αλλά τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους Μουσουλµάνους. Η Ελλάδα χάνεται και η πίστη χάνεται. Κρατήστε τη Φλόγα της Πατρίδας και της Πίστης. Η παγκοσµιοποίση δεν µας χτυπά απλά την πόρτα είναι ήδη εδώ”. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *