Κόλαση στην Μάλτα με τις οφσόρ του τζόγου, άχνα στην Ελλάδα όπου ο Βενιζέλος συνεχίζει να μεγαλουργεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img_8599

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΛΤΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΟΦΣΟΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ.

ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΜΑΛΤΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ.

Τα ΜΜ»Ε»της αθλιότητας αποκρύπτουν τεχνηέντως την λαϊκή εξεγερση στην Μάλτα, μετά τις αποκαλύψεις της διασύνδεσης εταιρειών με έδρα την Μάλτα, που «φημίζεται» για τις στοιχηματικές της εταιρείες, με Παναμέζικες οφσόρ. Το σκάνδαλο ειναι κολοσσιαίο, αφού η Μάλτα μάζευε δισεκατομμύρια ευρώ τζίρου σε εταιρειες που με την σειρά τους τα μετέφεραν στον Παναμά της μίζας και του ξεπλυματος μαύρου χρήματος.

Αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν λίγες ημέρες μετά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ολυμπία για την σκανδαλώδη μεθόδευση Βενιζέλου – στοιχηματικών εταιρειών της Μάλτας που μεσα σε λίγα χρόνια έχουν στερήσει δεκάδες δις από την Ελληνική οικονομία αποδίδοντας στ δημόσιο φόρους μολις… 24,000 ευρώ όλες μαζί! Όλο αυτό το ανοσιούργημα εις βάρος του Ελληνικού λαού, εγινε φυσικά με σκανδαλώδες εφεύρημα Βενιζέλου το 2011, με αποτέλεσμα να έχουμε σε τρία χρόνια πλιάτσικο που παραπέμπει στο σκανδαλο του χρηματιστηρίου.

 Η κυβερνηση δεν δικαιούται να σιωπά.

Την ώρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις, η Ελλάδα χάνει το κολοσσιαίο ποσό των 3 δις ετησίως από τους οφσοράκηδες του τζόγου. Και η κοινωνία βλέπει τον Βενιζέλο στο απυρόβλητο και ανεκδιήγητους τύπους όπως ο Στεργιώτης να δίνει αποκλειστικές συνεντεύξεις σε ΜΜ»Ε» που ελέγχονται από τους οφσοράκηδες, λέγοντας οτι «δεν μπορεί να κάνει τίποτα»!!!

Δηλαδή ο καθ’ ύλην αρμόδιος, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων, φιλοξενείται από τους οφσοράκηδες για να τους διαβεβαιώσει ότι δεν μπορεί να τους πιάσει!

Τι θα πρέπει να γινει για ακομα μια φορά σε αυτή την έρμη πατρίδα; Να περιμένουμε πότε θα πέσει ο διεφθαρμένος Μαλτέζος πρωθυπουργός για να μάθουμε ποιά ελληνόφωνα καθάρματα τα έπιαναν από τους οφσοράκηδες ληστεύοντας την πατρίδα; Όπως έγινε και με την Siemens;

Δηλαδή στηρίξαμε κυβερνηση μη διεφθαρμένων για να ανέχεται τα σκανδαλώδη εφευρήματα Βενιζέλου για να πλουτίζουν κάποιοι εις βάρος της Ελλάδας;

ΤΟΛΜΗΣΤΕ λοιπόν κύριοι της κυβερνησης για να μην βρεθείτε αύριο συνένοχοι σε νέο χρηματιστηριο και νεα Siemens.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ