Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος μας υποσχέθηκε ο αρχιερέας της διαπλοκής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1149cf24 56bd 4f96 b3dc f095134bad41

Το εθνικό ζόμπι, ο αρχιερέας των σκανδάλων και εθνικός μειοδότης των Ιμίων Κώστας Σημίτης, ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με νέο ΑΦΜ για να ορκιστεί αιώνια πίστη στους δανειστές και τα μνημόνια:

«Η παράταξή μας πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινής στην επικοινωνία της με τους πολίτες. Τα μνημόνια δεν σκίζονται σε μια μέρα. Στο μέλλον η κάθε κυβερνητική πολιτική θα συγκαθορίζεται από τις συμφωνίες που ήδη υπάρχουν με την ΕΕ και τις υποχρεώσεις στους δανειστές. Απραγματοποίητες υποσχέσεις θα δίνονται αναμφίβολα από τα άλλα κόμματα. Θα πρέπει να καταγγελθούν αποφασιστικά. Γιατί ο πολίτης συνεργάζεται, αν ενημερώνεται σωστά», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σημίτης μιλώντας στην έναρξη του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι «μεταρρύθμιση σημαίνει μάχη, γιατί η κάθε μεταρρύθμιση θίγει προνόμια και πελατειακές σχέσεις, συναντά άρα αντιδράσεις και απαιτεί επιμονή και αντιπαράθεση», τονίζοντας: «Το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολο, αξίζει όμως να το προσπαθήσουμε».

 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ