ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.Κουλης-Μαρεβα στο ελικόπτερο του καναλαρχη που πήρε απο το ΚΕΕΛΠΝΟ €250.000,00 για ένα σουαρέ χλιδης….Ούτε τα προσχήματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9314ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ ενέκρινε τη χορηγία ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού στον καναλαρχη που δανειζει το ελικοπτερο του για να κανει βολτες η Μαρεβα κι ο Κουλης, για το θεσμό «Αριστεία Ζωής».

Επρόκειτο για μία εκδήλωση «περιορισμένου ακροατηρίου» ή αλλιώς ενός «γκαλά», όπως χαρακτηρίστηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως εξήγησε ο βουλευτής της πλειοψηφίας, πρόκειται για κατασπατάληση 250.000 ευρώ, με δεδομένο πως «δεν προσέφερε καμία υποστήριξη ή ενίσχυση στο έργο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δεν το είδαν παραπάνω από τα άτομα τα οποία είχαν προσέλθει στη συγκεκριμένη εκδήλωση».
«Είναι δυνατόν να κατασπαταλάται ποσό 250.000 ευρώ σε μια γκλαμουράτη εκδήλωση την οποία πραγματοποίησε ένα κανάλι;» διερωτήθηκε ο κ. Γκιόλας και συνέχισε επισημαίνοντας: «Και προφανώς, δεν είχε συνέχεια, δεν ήταν εκείνα τα διαφημιστικά μηνύματα, τα σποτ τα οποία θα αναρτούντο και θα δημοσιοποιούντο από περισσότερα του ενός τηλεοπτικά μέσα. Η εκδήλωση απευθυνόταν σε ένα περιορισμένο ακροατήριο. Ένα γκαλά το οποίο μπορεί να είχε προβληθεί από το συγκεκριμένο κανάλι και γι’ αυτό λέω ότι πρόκειται περί διασπάθισης δημόσιου χρήματος».

Η ειρωνεία

Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφασίζει να εγκρίνει το… “δυσθεώρητο” ποσό των 20.000 ευρώ για το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών.
«Η ειρωνεία; Στην ίδια αυτή συνεδρίαση, στις 3-7-2008. το Δ.Σ., αφού έδωσε τα διακόσια πενήντα χιλιάρικα για το γκλάμουρ, εγκρίνει τη χορηγία για το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών, για την ενίσχυση των προγραμμάτων που υλοποιεί, με το ασύλληπτο ποσό των 20.000 ευρώ. Στους ανθρώπους μας, στους συνανθρώπους μας, τους ΑΜΕΑ, αυτούς που έχουν ανάγκη υποστήριξης, 20.000 ευρώ.

Για να κάνουμε, όμως και τα celebrities να φανούν λίγο παραπάνω και να κάνουμε και την τελετή τους όσο γίνεται πιο λαμπρή και τελετουργική, 250.000 ευρώ» είπε ο κ. Γκιόλας περιγράφοντας εύστοχα την αντίφαση που προκύπτει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ