Έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ η Μεγαλοοικονόμου – Ιδρύει δικό της κόμμα


75134f60-183a-461e-b8c1-a2dc999174bc
Από τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την απόφασή της να εμφανιστεί στον ΣΚΑΪ, απάντησε: «Γιατί να με απασχολεί το εμπάργκο; Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου. Δεν θεωρώ ότι ο κάθε βουλευτής πρέπει να έχει εμπάργκο είτε προς την ΕΡΤ, είτε προς τον ΣΚΑΪ. Αν θέλουν ας με διαγράψουν».
https://www.dailymotion.com/video/x71nto0
 
Η κ. Μεγαλοοικόνομου η οποία έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν χρόνο, είπε ότι εάν της ζητήσει ο Βασίλης Λεβέντης να παραδώσει την έδρα της, θα το κάνει άμεσα. «Αν με πάρει τηλέφωνο και αποδείξει ότι δεν έλεγε να μην παραδώσω την έδρα μου, θα πάω να την παραδώσω τώρα», τόνισε προσθέτοντας: «Δεν ήθελαν να την παραδώσω όταν έγινα ανεξάρτητη. Πίσω από μένα ήταν ο Καλλιάνος που προσχώρησε στη ΝΔ, άρα η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ. Δεν μπορεί να λέει εμένα προδότρια ο Λεβέντης».
Ερωτηθείσα εάν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, επεσήμανε: «Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ στην πολιτική, προσωπικά θα το κρίνω γιατί βλέπω ότι η πολιτική έχει πάρα πολύ παρασκήνιο και αυτό δεν με εκφράζει».
Όταν ρωτήθηκε εάν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και αν θα συμβουλεύσει τα παιδιά της να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ , απάντησε : «Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσουν το κόμμα που θα κάνω εγώ. Ένα κόμμα το οποίο θα είναι πολύ πρωτοποριακό και δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ