Σάλος στη Σουηδία: Βιαιοπραγία σε βάρος εγκύου από σεκιούριτι επειδή δεν είχε εισιτήριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3C980093-C404-4D1E-AF26-163E9C67ED41Μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έχει επιβιβαστεί μαζί με την κόρη της στο μετρό της Σουηδίας.

Χαμός στα social media

Στη συνέχεια διαπιστώνεται πως δεν έχει έγκυρο εισιτήριο. Μετά από διαπληκτισμό με άνδρες εταιρείας security, οι τελευταίοι την σηκώνουν και την βγάζουν από το βαγόνι σηκωτή ενώ εκείνη προσπαθεί να αντισταθεί αλλά αδυνατεί. Δίπλα η κόρη της που προφανώς δεν μπορεί να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα, όπως και θα γίνει λίγο αργότερα.

 

Δείτε το video:

https://www.instagram.com/p/BtUE8rHFjzD/embed/captioned/?cr=1&v=12&wp=964&rd=https%3A%2F%2Fneaselida.gr&rp=%2Fkosmos%2Fn-eiche-eisitirio-video%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1090%7D
 
Στη συνέχεια οι δύο άνδρες, αφού έχουν τραβήξει τη γυναίκα έξω από το βαγόνι την αναγκάζουν βίαια να καθίσει σε ένα παγκάκι και ενώ ο ένας φαίνεται να της κρατά τα χέρια ο άλλος την ακινητοποιεί πέφτοντας από πάνω της.
Εξαιτίας του περιστατικού η γυναίκα που είναι 8 μηνών έγκυος διακομίστηκε στο νοσοκομείου αφού δεν αισθανόταν καλά ενώ το βίντεο από το περιστατικό αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας οργισμένη αντίδραση κατά των ανδρών της εταιρείας security για τον τρόπο που χειρίστηκαν το περιστατικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ