ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ. Ο Βορίδης στέλνει 3.000 οικογένειες στο δρόμο

9768E610-59B4-4562-8CFF-7944E8C13AEE.jpegΆστραψε και βρόντηξε στη Βουλή ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης για τροπολογία που δίνει λύση στο μείζον της επιβίωσης του ιπποδρόμου.
Ο βουλευτής που εκλέγεται μάλιστα στο υπόλοιπο Αττικής, ήταν λάβρος κατά της συγκεκριμένης τροπολογίας που σώζει ουσιαστικά τις 3.000 οικογένειες του ιπποδρόμου και βάζει τέλος στην αγωνία τους για την επόμενη ημέρα στον ιππόδρομο.

Σοκ στο Μαρκόπουλο

Δηλαδή, γιατί μόνο αν σε έχει χτυπήσει κεραυνός και έχεις φάει και ένα τόνο χαλάζι στο κεφάλι (σαν το σημερινό) λες τέτοια πράγματα και μάλιστα από το Βήμα της Βουλής. Σε έντονο ύφος καταγγέλλεις την κυβέρνηση που βρίσκει λύση… λες και από την τσέπη θα πληρώνεις τις 3.000 οικογένειες που θα μείνουν στο δρόμο. Και κάποιες εξ αυτών που σε έχουν ψηφίσει. Και μάλιστα απειλείς την κυβέρνηση «να μην τολμήσει να φέρει την τροπολογία» η οποία αποσυρθεί ως εκπρόθεσμη και δεν ήταν στην ημερήσια ατζέντα της Βουλής .
Βουλευτής της ευρύτερης περιοχής θεωρεί απαράδεκτες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις που συμβάλουν στην βιωσιμότητα της ιπποδρομιακής δραστηριότητας και στην αναζωογόνηση του κλάδου εκτροφής ίππων και στη στήριξη των θέσεων εργασίας, των εργαζόμενων και των οικογενειών τους.
Πηγη: kourdistoportocali.com 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ