Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφανέστατα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ως εγγυητής της ενότητας της παράταξης και …όχι μόνον “πουλάει”. (το σημείωμα δεν αποτελεί… άλλη μία απόδειξη γι’ αυτό).
Δεν είναι λοιπόν τυχαία, η επίκληση του πρώην πρωθυπουργού, από πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που μάχονται τη μάχη του σταυρού. Ασχέτως εάν ορισμένοι μέχρι πρότινος, είχαν το …”Σταύρωσον αυτόν” στα χείλη τους. To …ακραίο της υποθέσεως, είναι ότι τον επικαλούνται και οι υποψήφιοι δήμαρχοι…
Η αφοσίωση του Κώστα Καραμανλή, στην ενότητα της παράταξης, προφανέστατα εάν υπήρχε μετρητής καρτερικότητας και υπομονής, θα τον κατέτασσε πρώτον ως υποψήφιο για ένα εσωτερικής κατανάλωσης βραβείο Γκίνες.
Δεκάδες ανόητων, γραφικών αστείων τύπων, χρίσθηκαν ήδη υποψήφιοι με την Νέα Δημοκρατία.
Σε μία κοινωνία, που τα μέσα ενημέρωσης, δεν θα έπαιζαν τους συνεργάτες του γραφείου τύπου της Πειραιώς, θα είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο με ορισμένες από τις υποψηφιότητες, υποβάλλοντας το προκλητικό ερώτημα: “Μα ηλίθιοι είναι”;
Αντ’ αυτού, τα μέσα σιωπούν, ορισμένοι εκ των ψηφοφόρων, που δεν έχουν ακόμη ψεκασθεί, αναρωτιούνται τι γίνεται και η προσμονή της εξουσίας έχει βουλώσει στόματα, ταυτόχρονα σχεδόν με το ένστικτο και την υποδοχή προσλαμβανουσών αντιλήψεων.
Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, λειτουργεί αυτομάτως στον περίγυρο της νέας ηγεσίας, που διαβλέπει κινδύνους ή έχει προβλέψεις γι’ αυτό και ρίχνουν στην πολιτική αγορά των εκλογών ό,τι τους κατέβει.
“Εάν αποχωρήσει, μπορεί να αξιοποιηθεί μετά τις εκλογές”…είναι το δέλεαρ (μέσω των βοηθών του γραφείου τύπου της Πειραιώς, τα μέσα ενημέρωσης δηλαδή) για τον Γ. Βουλγαράκη στην Αθήνα.
“Είναι πρώτη η Νοτοπούλου” κρούουν τον κώδωνα κινδύνου, άλλοι ..βοηθοί στα μέσα ενημέρωσης της Πειραιώς, για την Θεσσαλονίκη, που φαίνεται πως ο Ταχιάος χρειάζεται ..λίγη τύχη για να εξέλθει νικητής ή λίγο περισσότερο συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, που ψηφίζουν στους…πέντε ανέμους.
Και στις δύο περιπτώσεις, οι “αντίπαλοι” υποψήφιοι, προέρχονται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και υπήρξαν υπουργοί των κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή.
Ο πρώην πρωθυπουργός δε βλέπει με καλό μάτι τις υποψηφιότητές τους, ούτε καν τους έχει συναντήσει εδώ και χρόνια και γενικώς οι οποιοιδήποτε μελλοντικοί διασπαστές της ενότητας, απλώς φθάνουν μέχρι την πλατεία Μαβίλη…Στην Πλουτάρχου, είναι κλειστές οι πόρτες…
Συγκρίνετε τώρα συμπεριφορές πολιτικές: O πρώην πρωθυπουργός, κλείνει πόρτες και στόματα και αποδοκιμάζει κάθε προσπάθεια διασάλευσης της ενότητας και ο νυν πρόεδρος, που φιλοδοξεί να γίνει αυριανός πρωθυπουργός, έχει αφήσει ελάχιστους από τους υβριστές του Κώστα Καραμανλή…εκτός ψηφοδελτίων.
Δεν φαίνεται ούτε αυτό να ενοχλεί τον Κώστα Καραμανλή. Προσηλωμένος στον ρόλο του εγγυητή της ενότητας, δεν τον απασχολεί ποιοι τον υπονόμευαν και σήμερα είναι υποψήφιοι με την Νέα Δημοκρατία, ποιοι τον εξύβριζαν και ζήτησαν….πρώτοι πρώτοι, να τον δουν, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα τους.
Στην πρόσφατη παρουσίαση των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, το σποτάκι με την ιστορία της παράταξης, ξεκίνησε με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Πολλοί πιστεύουν ότι πάλι με…Καραμανλή, θα τελειώσει….
Όσο κι αν ο ίδιος ,όπως όλα δείχνουν, το απεύχεται.
Αλλά η ιστορία, δεν σε ρωτά εάν θέλεις ή όχι. Γράφεται και την κατάλληλη στιγμή, σε καλεί να παίξεις τον ρόλο σου….-
(Yστερόγραφο: Eπίκληση: η έκκληση για βοήθεια η Οδύσσεια αρχίζει με την επίκληση του Ομήρου στη Μούσα).-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ