H κόρη της Τζούλιαν Μουρ έγινε 17 ετών και είναι ηθοποιός. Ολόιδια η μητέρα της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η κόρη της Τζούλιαν Μουρ, Λιβ Φρέντλιχ, είχε γενέθλια και έγινε 17 ετών.
Η ανάρτηση της Τζούλιαν Μουρ στο προφίλ της στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη της μάς τράβηξε την προσοχή καθώς η 17χρονη Λιβ είναι ίδια η μητέρα της!

Η Λιβ είναι καρπός του έρωτα της Τζούλιαν Μουρ με τον σκηνοθέτη Μπαρτ Φρέντλιχ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 και είναι ο δεύτερος γάμος για την 58χρονη ηθοποιό του Χόλιγουντ.
Είναι ηθοποιός και έχει παίξει στις ταινίες «Τhe Rebound» με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και «Trust the Man» με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της.
Είναι όμορφη, με εκφραστικά μάτια και κόκκινα μαλλιά σαν την Τζούλια Μουρ.
Η Τζούλιαν Μουρ σημείωσε στο προφίλ της στο Ιnstagram πόσο περήφανη νιώθει για την κόρη της.

«Γίνεσαι η νεαρή γυναίκα που πάντα είχα ονειρευτεί. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Ο,τι κι αν κάνεις με κάνει περήφανη. Σε ευχαριστώ που είσαι καλόκαρδη, έξυπνη, συμπονετική, σκληρά εργαζόμενη και αξιαγάπητη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τζούλιαν Μουρ για την 17χρονη Λιβ.
Δείτε εδώ (πατήστε δεξιά στο βελάκι για να δείτε όλες τις φωτογραφίες):

H Τζούλιαν Μουρ με τον σύζυγό της και την κόρη της, Φωτογραφία: AP images
«Θα με έλεγα κανονική για να μη πω βαρετή» έχει δηλώσει η Τζούλιαν Μουρ σε συνέντευξή της περιγράφοντας τον εαυτό της.
«Τέτοιος άνθρωπος είμαι, τελικά. Δεν είμαι εξαιρετικά εξωτική. Δεν είμαι πολύ εκκεντρική. Ζω στο Δυτικό Village στη Νέα Υόρκη. Εχω δύο πραγματικά υπέροχα παιδιά. Εχω ένα σπουδαίο σύζυγο. Μου αρέσει πολύ η πόλη μου. Μου αρέσει να περπατάω σε αυτήν. Ξέρω να δίνω αξία στη συνηθισμένη μου ζωή και τη ζωή της οικογένειάς μου».
apimages
Apimages

Πηγη: bovary.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ