Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση προγράμματος του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/n_FKRBSMReA


Μία ακόμα δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα ο Νίκος Νικολόπουλος, στα πλαίσια της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Πάτρας, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στους αντιπάλους του και ακόμα πιο έντονο ενθουσιασμό στους φίλους του.

Με μία ακόμα μαζική εκδήλωση, αυτή τη φορά με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματος του συνδυασμού του, ο έμπειρος πολιτικός έδειξε ότι αυτό που πολλοί στην Πάτρα πίστευαν περίπου ως αδύνατο – ή εν πάση περιπτώσει ως πολύ δύσκολο – πριν μερικούς μήνες, δηλαδή να ηττηθεί ο προσκείμενος στο ΚΚΕ νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, δεν αποτελεί «όνειρο θερινής νυκτός», αλλά μία διεκδικήσιμη πιθανότητα που μάλιστα, ισχυροποιείται όσο περνάει ο καιρός.


Ο ίδιος ο Νίκος Νικολόπουλος, που για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι ζει και αναπνέει για τις «επικίνδυνες αποστολές», χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του ως… τσουνάμι που «θα σαρώσει τους κομματάνθρωπους της ντουντούκας και εχθρούς της πραγματικής προόδου της Πάτρας», εκφράζοντας την άποψη ότι οι Πατρινοί δεν θα επιτρέψουν την επανεκλογή μίας δημοτικής Αρχής που όπως είπε, «είδε… φως και μπήκε, επειδή οι Πατρινοί ήσαν απογοητευμένοι από τα κόμματα και τις προηγούμενες δημοτικές Αρχές».


Μηνύματα έστειλε όμως ο Νίκος Νικολόπουλος και προς άλλες κατευθύνσεις, αναφέροντας ότι στην Πάτρα υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να παραγοντίζουν και «πατούν σε δύο ή και τρεις βάρκες», επιχειρώντας να βάλουν εμπόδια στην υποψηφιότητά του. Γνώστες της τοπικής πραγματικότητας αναφέρουν ότι με αυτή την έκφραση, ο κ. Νικολόπουλος αναφερόταν σε κάποια τοπικά στελέχη της ΝΔ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ), τα οποία φέρονται να κάνουν διπλό «παιχνίδι», ακόμα και στις πλάτες των υποψηφίων που θεωρητικά στηρίζουν τα δύο κόμματα στην πόλη (τους κ.κ. Παπαδημάτο και Αλεξόπουλο), για να ευνοήσουν όμως τον κ. Πελετίδη, ανακόπτοντας την «ορμή» του Νίκου Νικολόπουλου.


Γι’ αυτό και το μήνυμα που τους έστειλε ο τελευταίος ήταν το εξής: «Ο φτηνός παραγοντισμός τους παίρνει τέλος! Τέλος και τα κόκκινα, πράσινα και μπλε μεροκάματα. Αυτή η πόλη ανήκει στους Πατρινούς και όχι σε κομματικά παραμάγαζα τοπικών παραγονταίων παλαιάς κοπής» είπε.


Όπως προαναφέρθηκε, η εκδήλωση έγινε για την παρουσίαση του προγράμματος της «Νέας Πάτρας» (σ.σ. το όνομα του συνδυασμού του κ. Νικολόπουλου). Ένα πρόγραμμα το οποίο παρουσιάστηκε με την μορφή ενός ολόκληρου και πολυσέλιδου… βιβλίου (!) που κατέπληξε τους πάντες, δεδομένου ότι τέτοια αναλυτικά προγράμματα δεν συνηθίζουν να εκπονούν ούτε καν τα μεγάλα κόμματα, πόσο μάλλον οι δημοτικές παρατάξεις.


Στην εκδήλωση, μίλησαν για τον Νίκο Νικολόπουλο και το τολμηρό εγχείρημά του οι καθηγητές Διονύσης Χιόνης και Διονύσης Μπονίκος, καθώς επίσης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας, ενώ επίσης παρουσιάστηκε το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού του.


ο πρώτος στάθηκε στην άριστη γνώση που έχει ο Νίκος Νικολόπουλος των προβλημάτων της Πάτρας, τις ικανότητες και την πολιτική οξυδέρκεια του, στοιχεία τα οποία θεωρεί επαρκή για ν’ αποδειχθεί ο καλύτερος Δήμαρχος της μεταπολίτευσης!


Από την πλευρά του, ο Διονύσης Μπονίκος σαν καθηγητής του Πανεπιστημίου της Πάτρας, τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός που συνεργάσθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο επί τρεις δεκαετίες και τεκμηρίωσε την πεποίθησή του ότι ο Νικολόπουλος έχει το πάθος, το μεράκι και τη γνώση να μετατρέψει την Πάτρα σε μια πραγματικά σύγχρονη μεγαλούπολη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ