Δίκη Siemens: Να αθωωθεί ο Τσουκάτος προτείνει η εισαγγελέας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

89E60F5F-FCC9-4873-93F7-77A796C25C66.jpegH εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση του Θεόδωρου Τσουκάτου από την κατηγορία της συνέργειας σε δωροδοκία υπαλλήλων του ΟΤΕ
Υπέρ της αθωωσης του Θ. Τσουκάτου τάχθηκε σήμερα στην αγόρευσή της στη δίκη της Siemens η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση του πάλαι ποτε στρατηγού του ΠΑΣΟΚ από την κατηγορία της συνέργειας σε δωροδοκία υπαλλήλων του ΟΤΕ.
Όπως είπε η εισαγγελέας πράγματι ο Θ. Τσουκάτος έλαβε το 1 εκ. μάρκα το 1999 από κεντρικό λογαριασμό της Siemens στην Αυστρία.
Τα χρήματα αυτά, όμως σύμφωνα με την εισαγγελέα, δεν πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, όπως ο ιδιος ο κ. Τσουκάτος υποστηρίζει, αλλά σε άγνωστους αποδέκτες. Επειδή οι αποδέκτες παραμένουν άγνωστοι και δεν εντοπίστηκαν από την έρευνα, η κ.Σκέπαρνια ζήτησε την αθώωση Τσουκάτου.
Και επειδή όμως, όπως είπε η εισαγγελέας δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν από την έρευνα οι υπάλληλοι που έλαβαν με τη μορφή ” δώρων” τα χρήματα η κ. Σκεπαρνιά ζήτησε την αθώωση του Θ. Τσουκάτου. Επίσης η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση και των παρένθετων προσώπων που μέσα από τους λογαριασμούς τους εφτασαν τα χρήματα στον Θεοδωρο Τσουκάτο.
Σε δήλωσή του ο συνήγορός του Θ. Τσουκάτου, Διονύσης Γκούσκος ανέφερε: « Η πρόταση της κ. Εισαγγελέως περι αθώωσης του Θ. Τσουκάτου ανεξαρτήτως της εσφαλμένης αιτιολογίας της, είναι μία πρώτη δικαίωση της Δικαιοσύνης και της λογικής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ