ΕΚΤΑΚΤΟ Νέα σύλληψη δικηγόρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BREAKING NEWSΣυνελήφθη το πρωί από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος, με ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή, για την υπόθεση της “Μαφίας των φυλακών”.
Ο κ. Παναγόπουλος αναμένεται να βρεθεί εντός της ημέρας ενώπιον του ανακριτή, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.
Στο ειδικό εφέτη ανακριτή θα καταθέσει σήμερα και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος διώκεται για τα ίδια αδικήματα και συνελήφθη την Πέμπτη, ως ύποπτος φυγής.
Για την υπόθεση της “Μαφίας των φυλακών” έχει, ήδη, προφυλακιστεί ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος ο οποίος έχει εκκρεμότητες με την υπόθεση της Energa και τον Αριστείδη Φλώρο.
Ο Αριστείδης Φλώρος έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη ως ηθικός αυτουργός σε απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου, ενώ τελευταίες αποκαλύψεις οδήγησαν στην προφυλάκιση του δικηγόρου Αντωνόπουλου και σε επέκταση των ερευνών και στους δύο άλλους δικηγόρους.
Παράλληλα Αλβανοί κακοποιοί, που εμπλέκονται τόσο στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου όσο και στη στυγερή δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εμπλέκονται στο κύκλωμα των φυλακών για το οποίο έχουν γίνει συστηματικές έρευνες στον Κορυδαλλό και πλέον τα στοιχεία αυτά αποτελούν τον κορμό των ανακρίσεων που διεξάγονται στο Εφετείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ