Ζωζώ Σαπουντζάκη: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

D137ED80-5253-4F6D-8D90-64AB841D741A.jpegΔύσκολες στιγμές για τη γνωστή ηθοποιό Ζωζώ Σαπουντζάκη, μόλις εννέα μετά την καταστροφή του σπιτιού της στην Κινέτα, που έγινε στάχτη από τη μεγάλη πυρκαγιά που σάρωσε την περιοχή.

Άγνωστοι άρπαξαν τους εναπομείναντες θησαυρούς της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε συγκεντρώσει όσα προσωπικά αντικείμενα είχαν καταφέρει να διασωθούν από τη φωτιά σ’ ένα δωμάτιο στο υπόγειο της βίλας και τα είχε κλειδώσει μιας και αποτελούσαν όλα μέρος της ζωής της.
Διαρρήκτες έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και σήκωσαν ότι είχε απομείνει στον συγκεκριμένο χώρο. «Δεν άφησαν τίποτα. Είναι αλήθεια ότι συνέβη. Ό,τι υπήρχε μέσα το πήραν και έφυγαν» δηλώνει η ίδια φανερά απογοητευμένη και συνεχίζει: «Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το σπίτι μου που έχει καεί. Αν και ένα μεγάλο μέρος από τα ρούχα μου και το αρχείο μου το είχα πάρει, είχα πράγματα αξίας μέσα. Ό,τι και να πω είναι λίγα για όσα μου συμβαίνουν, αλλά δεν χάνω την αισιοδοξία μου».

Φωτιά στην Κινέτα: Κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα. Η είδηση ήρθε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Μάκη Δελαπόρτα στο facebook και κάνει το γύρο του διαδικτύου. 
Το σπίτι που έζησε όλα αυτά τα χρόνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη καταστράφηκε ολοσχερώς στην  καταστροφική φωτιά στην Κινέτα. Η ηθοποιός εγκατέλειψε το σπίτι της και έμεινε σε φιλικό σπίτι στην περιοχή του Λουτρακίου.
spiti zwzw
Ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος γνωστοποιίησε την είδηση μέσα από τη σελίδα του στο facebook γράφοντας:
«Ζωζώ μου….δεν έχω λόγια για αυτή τη καταστροφή…..Αυτό το ιστορικό σπίτι που ήταν όλη σου η ζωή δεν υπάρχει πια….το σημαντικό είναι ότι είσαι εσύ καλά αγαπημένη μου! Τόσες γιορτές….τόσες χαρές….τόσες αναμνήσεις….οι κόποι μιας ζωής στάχτη! Κουράγιο και δύναμη! Είμαι δίπλα σου!!!!»

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1k4raheisqY?feature=oembed]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ