H Ελλάδα ανάμεσα στις πέντε (5) χώρες που πουλάνε πιο ακριβά τα iPhone παγκοσμίως

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις 5 χώρες που πουλάνε πιο ακριβά τα iPhone παγκοσμίως σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της Deutsche Bank με τίτλο Mapping the World’s Prices 2019, η οποία δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάιο. Στις πρώτες τέσσερις θέσεις φιγουράρουν οι Βραζιλία, Τουρκία, Αργεντινή και Ινδία.

Πρόκειται για την 8η κατά σειρά ετήσια έρευνα της Deutsche Bank (DB) για το κόστος ζωής παγκοσμίως και περιλαμβάνει διάφορες χώρες και πόλεις από ολόκληρο τον κόσμο. Στην καρτέλα με το Νο.8 της έρευνας, που βρίσκεται το κόστος κτήσης ενός iPhone Xs 256GB, η Ελλάδα καταγράφεται ως η 5η πιο ακριβή χώρα για να το αγοράσεις.
Στις χώρες που θα βρείτε πιο φτηνά το iPhone Xs είναι η Ιαπωνία, το Χονκ Κογνκ και η Αυστραλία, σε τιμές κοντά σε αυτές των αμερικάνικων Apple Store. Ενδιαφέρον έχει ότι στην Νιγηρία θα το βρείτε πιο φτηνά και από ότι στην Αμερική!
Οι τιμές προέρχονται από τις επίσημες ιστοσελίδες της Apple ανά τον κόσμο. Ελλείψει επίσημων τιμών, έχουν χρησιμοποιηθεί οι τιμές από τους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης (online retailers). Όλες οι τιμές ανεξαρτήτως νομίσματος έχουν μετατραπεί σε δολάρια Αμερικής για τις ανάγκες της σύγκρισης.
pinakas iphone
https://www.dbresearch.com/PROD/RPS_EN-PROD/PROD0000000000494405.pdf
techblog

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ