Ράπισμα Μητσοτακη σε εσωκομματικούς αντιπάλους και αμφισβητίες του μέσα στη Νέα Δημοκρατία: Δεν θα παραμείνω κλεισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Δεν πρόκειται να παραμείνω κλεισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου»: το μήνυμα αυτό έστειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος τη φορά αυτή τη Λιβαδειά, επιστρέφοντας την Τετάρτη το απόγευμα από τη θεμελίωση του νέου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.
Με αυτό τον τρόπο στέλνει μήνυμα στους αμφισβητίες του μέσα στο ίδιο του το κόμμα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια αν τολμήσουν να τον αμφισβητήσουν  δημόσια.
«Δεν πρόκειται να παραμείνω κλεισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να βρίσκομαι, να συνομιλώ με τους συμπολίτες μας, να ακούω τους προβληματισμούς τους. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι επιδοκιμασίες της προσπάθειάς μας, αλλά η δημιουργική επισήμανση των εκκρεμοτήτων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Απευθυνόμενος στους κατοίκους της Λιβαδειάς, τους θύμισε ότι «στις 7 Ιουλίου, όταν είχα επισκεφθεί για τελευταία φορά τη Βοιωτία, σας ζήτησα να μας δώσετε ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα.
Ανταποκριθήκατε στο αίτημά μας και σας ευχαριστώ από καρδιάς. Εσείς το καθήκον σας το επιτελέσατε. Εκλέξατε τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση, την πρώτη αυτοδύναμη κυβέρνηση που είχε η χώρα από το 2009 και μετά. Τώρα το βάρος της ευθύνης μετατοπίζεται σε εμάς, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη, να μειώσουμε τους φόρους, να ολοκληρώσουμε σημαντικά έργα υποδομής τα οποία δεν είχαν ολοκληρωθεί και να κάνουμε μεγάλες παρεμβάσεις σε εθνικό επίπεδο, αλλά και μικρές παρεμβάσεις σε τοπικό επίπεδο για να μπορούμε να αναδείξουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα κάθε περιοχής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ