Αριστεία από σβέρκο – Η Κεραμέως εξισώνει τα πτυχιά των Πανεπιστημιών με τα ΙΕΚ – Είσαι Τούβλο; Μην κλαις, πληρώνει ο μπαμπάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έβαλες τον κώλο σου κάτω να διαβάσεις» οπως έλεγαν οι παππούδες μας κάποτε, για να περάσεις πανελλήνιες; Ε, είσαι κορόιδο, γιατί κάτι τώρα ακόμη κι ο πιο τεμπέλης , θα αποκτά πτυχίο ισάξιο με το δικό σου, αρκεί να έχει το μετρητό.
Η ίδια η Υπουργός δεν έχει δει Πανεπιστήμιο ούτε απ´εξω , οπότε το έχει πάρει…προσωπικά
Οπως δήλωσε σε συνέντευξή της στον Real Fm άμεσα θα έρθει η διάταξη της επαγγελματικής ισοδυναμίας κολεγίων και ξένων Πανεπιστημίων
Πετυχαίνει έτσι την εξίσωση από την πίσω πόρτα και με fast track διαδικασίες των κολεγίων με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του Εξωτερικού αναβαθμίζοντας κατ’ επέκταση τα κολέγια. Χωρίς την μεσολάβηση Πανελλήνιων Εξετάσεων αλλά με διαβατήριο την οικονομική ευρωστία θα μπορούν να διεκδικούν ίδια επαγγελματικά δικαιώματα οι απόφοιτοι των κολεγίων.
Οπισθοδρόμηση και στο θέμα της “σημαίας” που θα σηκώνουν “οι άριστοι” εκπαιδεύοντας έτσι τα παιδιά από τις τρυφερές παιδικές ηλικίες στον άκρατο ανταγωνισμό.
Ειδικότερα για τα επαγγελματικά δικαιώματα των κολεγίων η υπουργός Παιδείας ανέφερε:
“Περνάμε τώρα διάταξη, θα μπει προς ψήφιση την ερχόμενη εβδομάδα, που αφορά στην επαγγελματική ισοδυναμία των κολεγίων. Και το λέμε αυτό γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση θέλησε να καταργήσει αυτή την ισοδυναμία. Γενικότερα θεσμοθετούμε με επείγοντα τρόπο διατάξεις, οι οποίες στοχεύουν στο να δώσουν μια μεγαλύτερη ελευθερία στα πρωτοβάθμια ιδρύματα. Και το λέω αυτό με αφορμή διατάξεις που περνάμε και για μεταπτυχιακά προγράμματα σε δημόσια πανεπιστήμια” ανέφερε σχετικά.
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ