Αγνοούμε το "Άσυλο της Δημοκρατικότητας"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστα Δημ Χρονόπουλου 

(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)

 

Είναι ευτύχημα που -επιτέλους, καιρός ήταν – το Κοινοβούλιο ψήφισε την απαλλαγή των ΑΕΙ από την ρυπαρότητα, την ανομία, την διακίνηση ναρκωτικών , την βία. Έδωσαν σκληρή μάχη οι του “Δημοκρατικού Προοδευτικού  Τόξου Αριστεροί” και Αριστεροί για να το αποτρέψουν. Να μην αλλάξει τίποτα.  Να μην κατισχύσουν οι … “εμμονές και ιδεοληψίες της Δεξιάς περί καταργήσεως του Ασύλου”, όπως δήλωσε προβεβλημένο στέλεχος / εκπρόσωπος της προηγούμενης Κυβέρνησης. 

Ή επειδή η παρούσα Κυβέρνηση: Μάχεται /εχθρεύεται τα δημόσια Πανεπιστήμια και βάλει εναντίον τους καταργώντας το Πανεπιστημιακό Άσυλο (δηλώσεις τ. Υπουργών και τ. Πρωθυπουργού). 

Κοντολογίς το πρόβλημα  για τους “Αριστερούς”- είναι οι ιδεοληψίες της Δεξιάς και η εχθρότητά της για την Δημόσια Παιδεία (;).

Υποψιάζομαι πως αν θα μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τα παραπάνω δύο κουσούρια της Δεξιάς, η “Αριστερά ” θα συνέχιζε – ανεμπόδιστα – να απολαμβάνει (και αισθητικά) το αραβούργημα του αίσχους του Ασύλου – . Άραγε το 31,5 % των Ελλήνων ψηφοφόρων της εγκρίνει την συνέχιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης; 

Αλλά δεν είναι μόνον η “Αριστερά” , η (γνήσια) Αριστερά, η νεοφερμένη αριστεροπροερχόμενη “Ημέρα” που το απολαμβάνουν. Καταψηφίζουν ή αποχωρούν επειδή επιθυμούν σφόδρα την συνέχιση και διαιώνιση της ασυλίας των παράνομων ασυλιτών και αλητών.

Είναι και το ΚΙΝΑΛ που … δυσκολεύτηκε να πάρει θέση (!!!). Ποιός το περίμενε; Ποιός να το πίστευε !. Δήλωσε … παρόν !!!

Τι θα πει κ.κ Εθνογονείς παρόν; Ωσεί παρόν;  Έτυχε -συμπτωματικά; – να βρίσκεστε και εσείς στο Κοινοβούλιο της ημέρα της ψηφοφορίας; Δεν έχετε στοιχειώδη επίγνωση καθήκοντος και αποστολής; Γιατί νομίζετε ότι σας έστειλαν εκεί; Για να είστε άβουλοι, αναποφάσιστοι, “διπλωματικοί”, επαμφοτερίζοντες  ή καιροσκόποι;  Να μην έχετε γνώμη, συγκεκριμένη, υπεύθυνη θέση;  Απαράδεκτο. Ή Ναι ή Όχι. Καθαρές κουβέντες. Τελεία και παύλα. Πρέπει αυτό να ισχύει για όλα τα κόμματα και για κάθε ζήτημα / νομοθέτημα !

 

 

 

 

Εκτιμώ ως ανεκτίμητη την προσφορά της ΝΔ και της “Ελληνικής Λύσης που ψήφισαν την κατάργηση του πανεπιστημιακού Ασύλου(Σ.Σ των παράνομων για να κυριολεκτούμε).

 

 

 

 

 

ΥΓ Μακάρι να καταργηθούν και άλλα Άσυλα /Ασυλίες (Υπουργικές, Βουλευτικές κ.ο.κ). 

    Ό σ ο π ε ρ ι σ σ ό τ ε ρ α : Ά σ υ λ α κ α ι  Ά β α τ α υ π ά ρ χ ο υ ν  σε έ ν α Δ η μ ο κ ρ α τ ι κ ό Π ο λ ί τ ε υ μ α τ ό σ ο –                        α να π ό δ ρ α σ τ α – κ α τ α ρ γ ε ί τ α ι τ ο “Δ η μ ο κ ρ α τ ι κ ό  Ά σ υλ ο” τ η ς   ί δ ι α ς τ η ς   Δ η μ ο κ ρ α τ ί α ς,  μ ε ε π α κ ό λ ο υ θ ον α ο δ η γ ε ί τ α ι σ ε … α υ τ ο κ α τ ά ρ γ η σ ή τ η ς !!!…

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ