Καταγγελία κόλαφος για το Next Top Model. Περιέφεραν τις κοπέλες με άσεμνη περιβολή στους δρόμους της Αθήνας. #gntmgr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όπως ενημερωθήκαμε από την Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς η παραγωγή του συγκεκριμένου ριάλιτι περιέφερε τις κοπέλες σχεδόν ημίγυμνες με τα εσώρουχα τους να κάνουν ντους πάνω σε μια νταλίκα στους δρόμους των Αθηνών προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς και με τον κίνδυνο να συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα.
Καταγγελία κόλαφος για το Next Top Model. Περιέφεραν τις κοπέλες σχεδόν ημίγυμνες στους δρόμους της Αθήνας.
Σε επικοινωνία με τον διοικητή της τροχαίας για το αν υπήρχε άδεια για την συγκεκριμένη ενέργεια ο διοικητής απαντησε αρνητικά.
https://youtu.be/GH5nBbCt2po
«Τη 19η/9/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι “GNTM” στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», αναφέρεται στην καταγγελία.
E1D332EC-0A21-4D51-BE85-0E1F7A28AB34.jpeg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ