Καρναβάλι της Πάτρας 2020: Σήμερα Σάββατο η τελετή έναρξης με ατέλειωτα πάρτι βεγγαλικά και χορό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας μάγος θα ‘ναι ο φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος, ένας μάγος της χαράς που θα δώσει το σύνθημα με την παρουσία του για το ξεκίνημα της μεγάλης γιορτής.
Αρχίζουμε και μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και της Ελλάδας, με τις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης να γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Το κεντρικό θέμα στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι, είναι «Υπέρ, περί, ανά … κύκλο κάνω στη χαρά» και ετοιμάζεται να ανοίξει επισήμως τα φτερά του σημερα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου φιλοδοξώντας να προσφέρει γερές δόσεις απόδρασης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ανεπανάληπτες στιγμές δημιουργίας και ξέφρενου κεφιού σε Πατρινούς και επισκέπτες μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 1 Μαρτίου.
Από σήμερα λοιπόν οι ρυθμοί της Πάτρας θα συντονιστούν για πρώτη φορά με τους παλμούς της μεγάλης διοργάνωσης μέσα από την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που θα αρχίσει στις 9 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου.
Στην πλατεία Γεωργίου θα στηθούν τρεις σκηνές που θα σχηματίζουν μεταξύ τους ένα ημικύκλιο. Στις σκηνές αυτές κατά τη διάρκεια της τελετής θα κάνουν την εμφάνισή τους φοιτητές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, αλλά και χορευτές από διάφορες χορευτικές ομάδες που θα κινηθούν σε ένα project το οποίο θα στηρίζεται στη λογική του θέματος του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, κάνοντας κύκλους και… ανακυκλώνοντας την χαρά.
Ένας μάγος θα ‘ναι ο φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος, ένας μάγος της χαράς που θα δώσει το σύνθημα με την παρουσία του για το ξεκίνημα της μεγάλης γιορτής και της κορύφωσης του κεφιού, το τελευταίο διήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού 2020. Ένας μάγος θα ‘ναι ο φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος, ένας μάγος της χαράς που θα δώσει το σύνθημα με την παρουσία του για το ξεκίνημα της μεγάλης γιορτής και της κορύφωσης του κεφιού, το τελευταίο διήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού 2020.
Σημαντικό ρόλο στο project αυτό θα έχει το Projection 3d Video Mapping που θα παρουσιάσει τις όψεις του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων, με έναν εντυπωσιακό τρόπο, πάντα σε καρναβαλικό ύφος και με βάση τη συλλογιστική της εκδήλωσης.
Το θέαμα που θα προσφέρει η παρουσίαση αυτή θα αφήσει με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της διοργάνωσης εντυπωσιασμένους τους καρναβαλιστές και τον κόσμο που θα έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Γεωργίου. Αυτό στην αρχή. Προς το τέλος και πριν την εμφάνιση του μουσικού συγκροτήματος θα στολίσουν τον ουρανό της Πάτρας τα κλασικά και διαχρονικά πυροτεχνήματα που θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και αρκετά σε ποσότητα, με βάση πάντα τις πληροφορίες που υπάρχουν.
Βασικό επίσης ρόλο στο όλο θέαμα θα έχει ο Τελάλης, που φέτος για πρώτη φορά θα είναι γυναίκα (στον ρόλο η Μαρία Αγουρίδη) προσδίδοντας μια διαφορετική χιουμοριστική νότα και ήδη από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου θα μεταφέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της έναρξης σε όλη την πόλη. Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης αρμονικά ενταγμένο θα είναι το τελετουργικό της κήρυξης της επίσημης έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων “Καρναβάλι Πάτρας” Ήρα Κουρή. Η φετινή τελετή έναρξης θα έχει τη μορφή ενός non stop party με διαρκή μουσική, σφιχτοδεμένη ροή και συνεχή εναλλασσόμενη δράση χωρίς διακοπές, ακριβώς όπως ταιριάζει στο αστείρευτο και αμείωτο κέφι των καρναβαλιστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ