Η επιμονή της κυβέρνησης να ανοίξουν νωρίς τα σχολεία μήπως κρύβει σενάρια πρόωρων εκλογών;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγνωστο γιατί, στην κυβέρνηση κάνουν ότι μπορούν ώστε να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτέμβρη με οποιοδήποτε κόστος, τη στιγμή που τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη όσο αφορά την πορεία του ιου.

Με αφορμή λοιπόν τα χαμηλά κρούσματα του Σαββατοκύριακου άρχισαν ξανά  οι διαρροές από κυβερνητικές πηγές για άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτέμβρη.

Βεβαια κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα κρούσματα θα παραμείνουν στα επίπεδα του Σαββατοκύριακου όπου τα εργαστήρια υπολειτουργούν και οι έλεγχοι των δειγμάτων που γίνονται είναι σαφώς λιγότεροι.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει την εξαρση της πανδημίας ώστε να μην αναβληθεί για άλλη ημερομηνία το άνοιγμα των σχολείων. Το ερωτημα όμως είναι το γιατί. Γιατί τέτοια επιμονή στην συγκεκριμένη ημερομηνία;

Μήπως βιάζεται να ανοίξει τα σχολεία ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα σχολικά κτίρια και για άλλους σκοπούς; Μήπως πίσω από την επιμονή της κυβέρνησης κρύβεται κάποιο σενάριο πρόωρων εκλογών; Και για αυτό θα πρέπει να ανοίξουν οπωσδήποτε τα σχολεία νωρίς ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν και σαν εκλογικά κέντρα;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ