Αν θες να καταλάβεις πως σκέφτονται στο Μαξίμου, δες το Big Brother – Είναι το ίδιο χάλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι κοινό έχουν το Μαξίμου και το Big Brother; Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Και στα δυο υπάρχουν παίχτες που οι κάμερες ή τα κανάλια παρακολουθούν υποτίθεται τις κινήσεις τους συνεχώς.

Πάμε όμως στα πιο ουσιώδη. Και στα δυο οι παίχτες κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Με ίντριγκες και κόλπα, με πισώπλατα μαχαιρώματα. Όπως στο big brother οι παίχτες θέλουν να παραμείνουν με κάθε κόστος στο παιχνίδι το ίδιο επιδιώκουν και στην κυβέρνηση.

Και στα δυο όλοι ζουν στον μικρόκοσμο τους. Ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το δικό τους μέλλον και δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και τον υπόλοιπο κόσμο. Εμείς τους βλέπουμε αλλά εκείνοι όχι.

Σφάζονται στο παιχνίδι, σφάζονται και στην κυβενρνηση μεταξύ τους. Έξω ο κόσμος αντιμετωπίζει την δίκη του καθημερινότητα με τις δικές του δυσκολίες ενώ σαν χώρα η Ελλάδα ζει δύσκολες ώρες με τον Κορωνοϊο, το Αιγαίο, το μεταναστευτικο και χιλια αλλά δυο.

Όπως φώναζε η Ρανια στο Big Brother η Μακεδονία είναι ελληνική έτσι και από το Μαξίμου πετάνε καμία ατάκα για να το παίξουν πατριώτες μπας και κερδίσουν καμία ψηφο.

Και φυσικά ο τελικός στόχος όλων είναι ο ίδιος, στο τέλος να βγουν νικητές, οι παίχτες στο Big Brother, το Μαξίμου στις εκλογές.

Όπου και αν κοιτάξεις δηλαδή, ένα μάτσο χάλια. Εκείνοι στον κόσμο τους και εμείς στα προβλήματα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ