Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Γιώργος Τράγκας: Ο γερμανόφιλος Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε εθνικό ακρωτηριασμό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιωάννα Λιουτα: Eξελισσόμενο success story

Γραφει η Ιωάννα Λιουτα Σύμφωνα με τη Eurostat:- Η Ελλάδα...

Δεσμεύτηκαν να «σπάσουν το αδιέξοδο» στο Κυπριακό, αλλά… πουλάνε φούμαρα!

Γραφει ο Σάββας ΙακωβίδηςΟι τρεις βασικοί υποψήφιοι, πολιτικοί κλώνοι...

ΗΤΑΝ οι πρόγονοί μας “γυμνιστές”; Ποια είναι η αλήθεια (μέρος πρώτο)

του Χρυσόστομου ΤσιρίδηΗ Αφροδίτη της Μήλου, στο μουσείο του...

Γιατί κύριε Μητσοτάκη κάνετε τεμενάδες στη «λίστα Ερντογάν»;

Και ο πλέον κακόπιστος Έλληνας πρέπει τώρα να έχει...

Άγιος Νικόλαος: Γιατί είναι προστάτης του Ναυτικού

Θεωρείται προστάτης των ναυτικών σε όλο τον κόσμο και...

Αλέξανδρος Ιτιμούδης: Έτσι θα χτυπήσουμε την Τουρκία-Η Ελλάδα να αντεπιτεθεί

Συνέντευξη στον Ανδρέα Μουντζουρούλια και στο Directus.gr παραχώρησε ο...

Τί θα περιείχε το καλάθι (κάνεον- κάναστρον) του Ομηρικού νοικοκυριού

του Χρυσόστομου ΤσιρίδηΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ τον πραγματικό κόσμο του ΟΜΗΡΟΥ, μέσα...

Ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων και όχι αύξηση ασφαλιστικών εισφορών

Mπαράζ κινητοποιήσεων αναμένεται τις επόμενες ημέρες ενόψει της αύξησης...

Το χρονικό ενος προαναγγελθέντος θανατου (ΕΣΥ)

Του Μιχάλη ΡαμπίδηΠτολεμαίδα 5-12-2022Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του...

Ομιλίες Φανούλας Αργυρού και Γιάννη Σιεκέρσαββα στην εκδήλωση για το Κυπριακό

Παρασκευή, 2.12.2022,στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών πραγματοποιήθηκε η...

Τριπλές κάλπες σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο

Από τον Νίκο ΣταυρουλάκιΤρεις στρατιωτικό-διπλωματικές κινήσεις της Αθήνας στο...

Ο Πληθυσμός της Ελλάδας την Ομηρική εποχή – Ο ρόλος της Πύλου

του Χρυσόστομου ΤσιρίδηΓνωρίζοντας "άγνωστες" πλευρές για τον ΓΕΝΑΡΧΗ του...

Κιβωτός της σωτηρίας για… ποιούς;

Μετά τον ορυμαγδο των όσων ακούγονται και καταγγέλλονται για...

Για γέλια και για κλάματα

Διαβάζω στο Ανθολόγιο Ε’-Στ’ Δημοτικού, σελ. 85: "Ένα βράδυ...

Γιώργος Βενετσάνος: Άθεοι χριστιανοί

Γράφει ο Γιώργος ΒενετσάνοςΜικρός είχα μάθει ότι χριστιανός...

Η ανάσυρση της μαυρίλας της Χρυσής Αυγής με την καταδίκη της πολιτικής ηγεσίας της και των μελών της, δεν μπορεί να καλύψει την βαθύτατη εθνική ταπείνωση και την ήδη υπάρχουσα συρρίκνωση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων επί ημερών Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει κράτος σε ολόκληρο τον κόσμο, μικρό ή μεγάλο, πολύ περισσότερο στο Δυτικό ημισφαίριο που να παραδίδεται άνευ όρων, και η κυβέρνησή του να σφυρίζει έως και αδιάφορα.

Του Γιώργου Τράγκα από το crashonline.gr

Η εστία του παγκόσμιου πολιτισμού, η χώρα του Παρθενώνα και της Δημοκρατίας, προσβάλλεται καθημερινά άμεσα χωρίς η κυβέρνησή της να κινητοποιεί τη διεθνή κοινή γνώμη, χωρίς ο πρωθυπουργός της να αρθρώνει τον απαραίτητο αμυντικό λόγο, χωρίς να κινητοποιεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, και κυρίως χωρίς να θέτει σε συναγερμό τον πληθυσμό της. Ακόμα, και κάποια φυλή στον Αμαζόνιο ή οι άτακτοι και διάσπαρτοι Εσκιμώοι κάπου στον Νότιο Πόλο, θα είχαν αντιδράσει εάν ξένοι εισβολείς παραβίαζαν καθημερινά την περιοχή τους.

Ο κύριος Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για αυτή την πρωτοφανή εθνική ταπείνωση, για αυτήν την περιφρόνηση που δέχεται η πατρίδα μας από την πλευρά της Τουρκίας. Ένα χρόνο και κάτι στην εξουσία εφάνη όχι μόνο ένας υπάκουος υπηρέτης του Βερολίνου αλλά και ο πλέον πολιτικά ατάλαντος στην περίοδο της Μεταπολίτευσης. Ουδέποτε η χώρα είχε τόσο μικρό πολιτικό ανάστημα στον πρωθυπουργικό θώκο. Ουδέποτε η πατρίδα μας είχε άνθρωπο τόσο ζαρωμένο και αναποτελεσματικό. Η χώρα οδηγείται σε defacto εθνικό ακρωτηριασμό. Ο Ερντογάν δεν θέλει διαπραγματεύσεις. Θέλει παράδοση άνευ όρων. Όσα είχε πει ενώπιον του Προκόπη Παυλόπουλου στις 7 Δεκεμβρίου του 2017, τα υλοποιεί ένα προς ένα έχοντας απέναντί του έναν πολύ αδύναμο, ατάλαντο και καθοδηγούμενο από τους Γερμανούς πρωθυπουργό. Επιβάλλει την κυριαρχία της Τουρκίας με τη διέλευση του τουρκικού στόλου μέσα από κυριαρχικά δικαιώματά μας. Ούτε για φυσικό αέριο ψάχνει ούτε για πετρέλαια. Απλά δείχνει σε όλη την ανθρωπότητα ότι η Ελλάδα παραμένει σιωπηλή, ανήμπορη και δεκτική στις απαιτήσεις του.

Ουσιαστικά μετά από πολλά έτη παραβιάσεων του εναέριου χώρου, τώρα εμπεδώνει απόλυτη κυριαρχία και χρησικτησία του θαλάσσιου χώρου. Χωρίς παρατηρητές, χωρίς πολυμερή διάσκεψη, καταργώντας και την έννοια των απευθείας διαπραγματεύσεων και του ρόλου του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, αρπάζει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Επισημοποιεί την ΑΟΖ Τουρκίας- Λιβύης που περνάει πάνω από Κρήτη και Ρόδο. Καταπίνει σε ένα πρωινό την Αμμόχωστο. Και αμφισβητεί, ψεκάζοντας με προπαγάνδα όλον τον διεθνή περίγυρο, ότι η πλειονότητα των κατοίκων της Δωδεκανήσου δεν είναι Έλληνες. Είναι θέμα χρόνου να θέσει αίτημα αυτονόμησης της Δυτικής Θράκης, με το επιχείρημα ότι η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Τούρκοι Μουσουλμάνοι. Δηλαδή είναι θέμα χρόνου να τον ακούσουμε να ζητά την πλήρη Κοσσοβοποίηση της Δυτικής Θράκης με το επιχείρημα ότι οι Μουσουλμάνοι «υποφέρουν» εκεί σε σχέση με τους λιγότερους Χριστιανούς. Αυτό είχε υποστηρίξει και στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον του Προκόπη Παυλόπουλου. Η κατεχόμενη επί δέκα έτη μνημονιακή Ελλάς, με ένα πολιτικό προσωπικό ελλιποβαρές, χαμηλού διεθνούς κύρους και κατεχόμενο από ιδιοτέλεια και κομματική εσωστρέφεια, άφησε εγκαταλελειμμένα τα σύνορά της και τους Ακρίτες της, ως να ήθελε να μείνουν ή να γίνουν ευάλωτα.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για βαθύτατη επώδυνη εθνική, διπλωματική ήττα επί των ημερών του γερμανόφιλου Μητσοτάκη. Επί των ημερών του πλέον αδύναμου πολιτικού κρίκου θα χάσουμε εδάφη. Μέσα σε 24 ώρες εφάνη ότι η πατρίδα μας έχει κυβέρνηση-παράρτημα της Καγκελαρίας του Βερολίνου. Προχθές είχε δοθεί εντολή στον ΣΚΑΪ και σε όλα τα κανάλια να προβάλλουν τον θυμό της γερμανικής κυβέρνησης και της κυρίας Μέρκελ για την ασυνέπεια και την προκλητικότητα των Τούρκων. Μόλις, όμως, κάποια ευρωπαϊκά χείλη ψέλλισαν ότι πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, το Βερολίνο έσπευσε να απορρίψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έσπευσε να παγώσει οποιαδήποτε αντίδραση κατά της Τουρκίας που βιάζει τα σύνορα της Ελλάδος αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης. Οι ανθέλληνες του Βερολίνου έσπευσαν να μπλοκάρουν οποιαδήποτε συζήτηση για κυρώσεις κατά του Ερντογάν. Όπως όλα δείχνουν, έχουν παγώσει και οι θερμές σχέσεις Ελλάδος με το Παρίσι, όπως και κάθε υπογραφή Συμφώνου ιδιαίτερης Στρατιωτικής Συνεργασίας με τη Γαλλία. Οι Τούρκοι αρμενίζουν στο Αιγαίο αλλά πέραν του Ελληνικού Στόλου ουδείς σπεύδει να δείξει ότι στηρίζει την Ελλάδα. Η Μέρκελ, κατέχουσα ως μπανανία τη χώρα μας, βάζει βέτο προς κάθε κατεύθυνση υπέρ του Ερντογάν. Όλα δείχνουν ότι πάμε για συρρίκνωση των εθνικών συνόρων με το επιχείρημα της σταθερότητας στις σχέσεις Ευρώπης Τουρκίας αλλά και της Νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ.

Μουδιασμένα τα χρυσοπληρωμένα κανάλια, αφού περιέγραψαν χθες τη μεγάλη νίκη της Δημοκρατίας μετά από πεντέμισι χρόνια δίκης της Χρυσής Αυγής, ανέφεραν ότι οι Γερμανοί μας δούλεψαν για μια ακόμη φορά κανονικά. Έστειλαν τον υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα και την Λευκωσία για να μπλοκάρουν οποιαδήποτε αντίδραση σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατά της επιτιθέμενης Τουρκίας.

Στην πλάτη της πολύπαθης και ισοπεδωμένης χώρας μας, παίζεται ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο από την είσοδο του μνημονίου και την οικονομική κατοχή έως σήμερα. Στο Καστελόριζο ξεκίνησε η περίοδος της οικονομικής σφαγής και αποδυνάμωσης του ελληνικού λαού. Και στην περιοχή του Καστελορίζου εξελίσσεται ο επίλογος της Λοζάνης και της αναθεώρησης των συνόρων. Ο Γιώργος Παπανδρέου οποίος κατέστρεψε το πολιτικό οικοδόμημα του πατέρα του, ο εθνοπροδότης και πράκτορας των Γερμανών Σημίτης, και τώρα ο γερμανόφιλος γιός Μητσοτάκης, παραδίδουν άνευ όρων εθνικά, κυριαρχικά δικαιώματα. Μεσολάβησε δόλια και βρωμερή προπαρασκευή, με μπόλικη τουρκική κουλτούρα από κανάλια που προσέφεραν τηλεοπτικά σκουπίδια, με πολιτική παθητικοποίηση, και κυρίως με το άλλοθι σε μια κατεχόμενη και υπόδουλη οικονομικά κοινωνία ότι «όλοι μαζί μπορούμε». Δηλαδή να μαζεύουμε φαγητά και αποφάγια και όποια φάρμακα περισσεύουν για να ταΐζουμε και να περιθάλπουμε τα εκατομμύρια των συμπατριωτών μας που είναι θύματα των Γερμανών και των μνημονιακών περικοπών.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για μεγάλη ταπεινωτική ήττα. Ο Μητσοτάκης είναι ακατάλληλος να διαπραγματευτεί εθνικά θέματα. Είναι πολιτικά ατάλαντος και αυτό φαίνεται. Αισθάνεται, και το δείχνει, υπάλληλος των Γερμανών και έρμαιο τόσο του Βερολίνου όσο και των Αμερικανών. Δεν έχει ισχυρή πολιτική φωνή, δεν έχει πολιτικό λόγο, δεν έχει το πρέπον ανάστημα για τέτοιου είδους κρίσεις και καταστάσεις. Αυτό είναι εμφανές και ήδη συζητείται σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας. Μοιάζει με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, έναν Φούχτελ, που τοποθετείται και από την Μέρκελ, για να τρέξει την παράδοση εθνικών δικαιωμάτων και εθνικών εδαφών. Δεν γνωρίζουμε, ακόμη, πώς θα αντιδράσει το εσωτερικό της ΝΔ και οι Ένοπλες Δυνάμεις απέναντι σε αυτή την πολιτική που φέρνει την Ελλάδα από μέρα σε μέρα σε χειρότερη θέση και βαθύτερη ταπείνωση.

Ο Μητσοτάκης εντός ολίγου θα είναι στο μυαλό των περισσοτέρων Ελλήνων ως ο εκλεγμένος Ιωαννίδης, ο άνθρωπος που θα ευθύνεται για την συγκλονιστική παράδοση μέρους του Αιγαίου και δεν ξέρουμε τι άλλο στους Τούρκους. Ο πατέρας του είχε ρίψει κάποτε την ιδέα της Συνομοσπονδίας Τουρκίας – Ελλάδος. Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, ο εξόχως φιλογερμανός πατέρας του είχε ρίξει την ιδέα του φινλανδικού συνδρόμου εδώ στην περιοχή μας. Η σκιά της μεγάλης Τουρκίας πάνω στην μικρή Ελλάδα. Ούτε ο ΣΚΑΪ ούτε οι μνημονιακοί παρουσιαστές ούτε η ελίτ των Αθηνών θα σώσουν ή θα καλύψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν χαθεί έστω και ένας βράχος από όσα είχαμε και έχουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνετρίβη τουρκικό μαχητικό αεροσκαφος

Σύμφωνα με ΜΜΕ, που επικαλούνται το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, ο πιλότος κατάφερε να χρησιμοποιήσει εγκαίρως το εκτινασσόμενο κάθισμα και σώθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ζατρίκιον: Η αρχαιοελληνική επινόηση που κατέκτησε τον κόσμο

Το σκάκι που όλοι γνωρίζουμε σήμερα είναι το αρχαιοελληνικό...

Τελος εποχής στο λαμπερό Χόλιγουντ – Εφυγε απο τη ζωη η κορυφαία πρωταγωνίστρια της νιότης...

Μια απο τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, πρωταγωνίστρια της κορυφαιας...

Κολωνός: Η 12χρονη που βίαζε ο Μίχος αναγνώρισε γνωστό βουλευτή σαν πελάτη της;

Η Συγκεκριμένη είδηση δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής, υπάρχουν όμως...

Πυροβόλησαν στο πρόσωπο τον διοικητή της ΟΠΚΕ – Ειναι σε κρίσιμη κατάσταση

Οργή και αγανάκτηση ξεχειλίζει στην κοινότητα των Ρομά,...

Τι σημαίνει η ελληνική γλώσσα λίγοι από μας το γνωρίζουν

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες...

Επίθεση των ΜΑΤ στον πατέρα του 16χρονου που φωναζε: Τον γιο μου σκοτώσανε!

Σε βίντεο που  δημοσιεύουν τοπικά σάιτ, οι άνδρες των...

Κάστανα, τα οφέλη του χειμωνιάτικου καρπού για τον ανθρώπινο οργανισμό

Τα κάστανα εμφανίζονται με τα πρώτα κρύα και συμβολίζουν...

Ο Μητσοτάκης διέσυρε την Ελλάδα!

Άφησε αναπάντητη την πρόκληση Ράμα και δήλωσε υπέρμαχος της...