Εάλω η Τουρκοκυπριακή κοινότητα – Η αρχή του τέλους της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Αντώνιος Αντωνάς.

Έκτακτο σχόλιο λόγω των εκλογών στην κατεχόμενη Ελληνική Β. Κύπρο.

Ο Ερντογάν ανάμεσα στις δεκάδες «διπλωματικές» νίκες που πέτυχε εις βάρος του Ελληνισμού, αλλά και τις παράνομες εισβολές του σε γειτονικές χώρες, με την ανοχή των δόλιων μας συμμάχων, πέτυχε ακόμη μια σημαντικότατη «επική» νίκη στην κατεχομένη Κύπρο με την εκλογή του εκλεκτού του εξτρεμιστή Τατάρ και εξαφάνιση του τελευταίου μετριοπαθούς ειρηνόφιλου ηγέτη των γηγενών ΤΚ Ακκιντζί.( Ας ευχόμαστε να μην έχει την τύχη δεκάδων, άλλων ΤΚ που δολοφόνησε η ΤΜΤ και η τουρκική ΜΙΤ)… Με Δούρειο ίππο τους εποίκους με αρχηγό τον δολοφόνο του εθνομάρτυρα Τάσσου Ισαάκ, Αρικλί, τον επίσης δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού Κενάν Ακίν, τους γκρίζους λύκους, την εξτρεμιστική ΤΚ οργάνωση ΤΜΤ, τον υιό του τρομοκράτη Ντεκτάς, τα μικρά φασιστικά ΤΚ κόμματα… τους υποψήφιους καταπατητές Τούρκους επενδυτές για Αμμόχωστο και όλη την κατεχόμενη Ελληνική Κύπρο που αφειδώς χρηματοδότησαν τον Τατάρ,.. με προτροπή Ερντογάν, ο οποίος τους έταξε …λαγούς με πετραχήλια…

291FAF73 66F2 4E11 B555 E412B4009A04

Ένα συνοθύλεμα εγκληματικών στοιχείων επίδοξων ολετήρων και των ΤΚ και των ΕΚ.

Οι γηγενείς ΤΚ οδεύουν προς εξαφάνιση και πλέον τα ηνία έχουν οι έποικοι και φανατικοί μσουλμάνοι….Αναμείνατε λοιπόν, ότι σύντομα θα έχουμε και προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία, με ότι αυτό ήθελε επηρεάσει και την Κυπριακή Δημοκρατία…..
Ο Ερντογάν με βάση τα δόλια επεκτατικά σχέδια του προχωρά ακάθεκτος στις προκλήσεις και διεκδικήσεις για πλήρη άλωση και υποδούλωση του Ελληνισμού και εμείς προχωρούμε ασθμαίνοντας στη κατηφόρα της κακοτράχαλης ατραπού της υποχώρησης και ηττοπάθειας….χωρίς φρένα….ικετεύοντας τους δόλιους συμμάχους να μας συμπαρασταθούν και να ξεστομίζουν …. δήθεν διαμαρτυρίες και καταδίκες που ο Ερντογάν τις ρίχνει στον κάλαθο των αχρήστων … αφού καμία κύρωση δεν του έχει επιβληθεί…..και εμείς χειροκροτούμε και σαν κορόϊδα επιχαιρόμαστε…. Δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμη πώς θα είναι η «επανένωση» την οποία διαπραγματευόμαστε, δεν αντιλαμβανόμαστε τη δολιότητα των τουρκικών σχεδίων και δεν είναι σε θέση να κατανοήσουμε πως ακόμη και εάν καταλήξει όποια λύση, την εφαρμογή της η Κ.Δ. θα τη διαχειριστεί όχι με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ειδικά σήμερα με τον εγκάθετο της Τατάρ, αλλά με την Τουρκία.
Διζωνική με την Τουρκία θα κάμει και όχι με τους με τους Μουσουλμάνους γηγενείς Τουρκόφωνους Κυπρίους….Αυτοί είναι είδος προς εξαφάνιση …. ( Από 145-150000 προ 1974, σήμερα υπό την πίεση του στρατού κατοχής και των 140000 εποίκων παρέμεινα στη Κύπρο 85-90000 Search: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΔΕΛΦΙΑ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ….) Αυτονόητο είναι ότι θα προηγηθούν του δικού μας αφανισμού… και θα πληρώσουμε πολύ ακριβά και τις υποχωρήσεις μας και την ηττοπάθεια μας….
Επ ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ στα πιο κάτω …
Οι Τούρκοι αμείβουν τους «πατριώτες» τους π.χ. ενδεικτικά οι Ραούφ Ντεκτάς και Κουτσιούκ, στασίασαν και εγκλημάτισαν κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τους αποδώθηκαν τιμές, πολιτικά αξιώματα δόξα και πλούτη, ο έποικος Ερχάν Αρικλί δολοφόνησε τον ήρωα ΕΚ Τάσσο Ισαάκ…τον εξέλεξαν βουλευτή του ψευδοκράτους, όπως και στον έποικο πρώην Τούρκο αξιωματικό Κενάν Ακίν δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού, που του παρεχωρήθηκε τιμής ένεκεν Υπουργικό αξίωμα…. κατά την διάρκεια της προεδρίας Ντεκτάς, ο Ερσίν Τατάρ πρώην Πρωθυπουργός ο εξτρεμιστής φασίστας ο οποίος πρώτος ύψωσε την τουρκική σημαία στη κατεχόμενη Αμμόχωστο και βροντοφώναζε στους αλαλάζοντες φανατικούς του οπαδούς η Αμμόχωστος και όλη η Κύπρος είναι Τουρκική… Έγινε ο πρώτος πολίτης του ψευδοκράτους…κλπ…..
Εμείς αντίθετα καταδιώκουμε τα νέα μας παιδιά, αυτά τα μικρά πατριωτάκια Ελληνάκια, που αυθόρμητα υποστέλλουν κατοχικές σημαίες και σπάνε τα φράγματα, που οδηγούν στη Αμμόχωστο, βροντοφωνάζουν κρατώντας Ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο…Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ… Η ΜΟΡΦΟΥ, Η ΚΕΡΥΝΕΙΑ, Η ΜΕΣΑΟΡΙΑ, Η ΚΑΡΠΑΣΙΑ. Ο ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΣ…
Όλα τα κυπριακά κόμματα σχεδόν επέκρινα αυτή την πατριωτική επαναστατική πράξη των νέων παιδιών, των παιδιών μας των εγγονών μας που δεν ξέχασαν ότι η μισή τους πατρίδα είναι σκλαβωμένη, ότι οι παππούδες τους έχυσαν το αίμα τους στα στα πάτρια εδάφη της Ελληνικής Κύπρου, ότι είναι παιδιά εκτοπισμένων προσφύγων… και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη ως εάν επρόκειτο για εγκληματίες… ΑΙΔΩΣ ΚΥΠΡΙΟΙΣ!

Η κατοχική σημαία που μολύνει τον Ελληνικό Πενταδάκτυλο μας.
Απόσεισέ τους Πενταδάκτυλε …του Κ. Μόντη.
«Είναι δύσκολο να πιστέψω πως μας τους έφερε η θάλασσα της Κερύνειας, είναι δύσκολο να πιστέψω πως μας τους έφερε η αγαπημένη θάλασσα της Κερύνειας. Πικρή θάλασσα της Κερύνειας, που πρέπει να αποσύρουμε πια τους στίχους που σου γράψαμε; Σκέψου να μας γίνει βραχνάς η οροσειρά της Κερύνειας σκέψου να την κοιτάμε με τρόμο,σκέψου να την υποψιαζόμαστε, σκέψου να τη μισάμε!

Ανασήκωσε την πλάτη κι απόσεισέ τους Πενταδάκτυλέ μου, ανασήκωσε την πλάτη κι απόσεισέ τους.»

Εξαιρετικά συμβολικό το πιο κάτω σχόλιο του διαπρεπούς κ. Ανδρέα Ανδρέου για τους μικρούς μας ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ επαναστάτες….…

Στο τέλος προσθέτω και το δικό μου, αν μπορεί να υπάρξει τέλος σε όλες αυτές τις παλινωδίες και υποχωρήσεις μας, για να μην προκαλούμε τους βαρβάρους κατακτητές των πατρίων μας εδαφών, θαλασσών, αιθέρων…
ΕΣΕΙΣ, υψώστε τα χέρια ψηλά, όχι για εσχάτη ικεσία αλλά για να παραδοθειτε. Σκύψτε σαν δουλοπάροικοι το κεφάλι, όχι για προσευχή, αλλά για να ικετεύσετε τους βαρβάρους να σας σφάξουν και να αγιάσετε!
ΕΜΕΙΣ, οι άσημοι συγγραφείς και αρθρογράφοι, αφού μας «αφόπλισαν», ας χρησιμοποιούμε πλέον τον αιχμηρό κονδυλοφόρο μας από χρυσόφτερο του Σταυραετού του Μαχαιρά… Προσθέτουμε ένα λιθαράκι αντίστασης και πόθου για Λευτεριά της αγαπημένης μας πατρίδας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΎΠΡΟΥ…και δεν σκύβουμε το κεφάλι…

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους θα οδηγηθούν τέσσερα άτομα, που συνελήφθησαν ως ύποπτα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, στην περιοχή του οδοφράγματος Δερύνειας.

Αντρέας Αντρέου
@Andreou__
Κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση μαθητές και νέοι, επειδή φώναξαν για την Αμμόχωστο. Το αστείο είναι ότι κατηγορούνται από νοσταλγούς πηγάδων και δικηγόρους εγκληματιών. Εάν ο πόθος μας για Απελευθέρωση θεωρείται έγκλημα, ναι, είμαστε εγκληματίες.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ •
ΙΔΕΤΕ.
Ο ΚΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΕΝΑ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ….
Θα βροντοφωνάξω και εγώ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, Η ΜΟΡΦΟΥ, Η ΜΕΣΑΟΡΙΑ, Η ΚΑΡΠΑΣΙΑ…ΟΞΩ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ, ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ και όλα τα συνώνυμα τους!

Ως εκ τούτου τιμή μου θα είναι να συμπεριληφθώ και εγώ …. στους “εγκληματίες” πατριώτες ως συναυτουργός… μαζί με άλλους χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΑΙΟΥΣ πατριώτες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! Και δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα ή οργάνωση….Είμαι Έλληνας Κύπριος πατριώτης ΜΟΝΟ.
Τρίζουν τα ιερά οστά των ηρωικά πεσόντων εθνομαρτύρων μας μεταξύ αυτών ,,,, του ήρωα αδελφού μου, στενότατων μου συγγενών και αγαπημένων φίλων….
Συμπαρασταθείτε ΟΛΟΙ στα παιδιά που το μόνο τους έγκλημα είναι διότι κρατούσαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες και φώναζαν αντικατοχικά συνθήματα….. ΕΥΓΕ!
Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΈΧΕΙ ΞΕΠΕΡΆΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…..
ΑΠ ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ…. Β. ΟΥΓΚΩ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ, ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ…. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ,,, ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ…..

Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα.
Πολλά κεφάλια θα σπάσουν.
Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.

Ε κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις —το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα ‘ναι πολύ αργά. Καζαντζάκης Νίκος.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ