21/09/2021

Μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα!

Έχει βγει η κυβέρνηση στη… γύρα και ζητάει από τρίτες χώρες να επιβάλλουν κυρώσεις στην Τουρκία ενώ η ίδια δεν έχει επιβάλλει ούτε μία! Είναι πρακτικά αδύνατον να μην έχουν αντιληφθεί τούτη την κωμικοτραγική αντίφαση οι ξένοι – και οι Τούρκοι, φυσικά.

Η «δημοκρατία» δεν έχει εμπιστοσύνη στους όποιους εκπροσώπους των διάφορων εξουσιών, αλλά μόνο στον λαό. Αν ο λαός δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του -τουλάχιστον στον βαθμό που δύναται και του επιτρέπεται-, τότε τίποτε καλό δεν μπορούμε στην πατρίδα μας.

Αυτό που μπορούν να κάνουν οι πολίτες είναι καθολικό και οριστικό μποϊκοτάζ σε όλα τα τουρκικά προϊόντα και υπηρεσίες. Είναι κάτι το οποίο προτείνουμε από καιρού εις καιρόν ελπίζοντας κάποια στιγμή αυτή η πρόταση να εφαρμοστεί από την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Στις 5 Μαρτίου 2020 η «δημοκρατία» έγραφε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: «Οσα χρήματα εισπράττει η Τουρκία από τους Ελληνες τα μετατρέπει σε όπλα εναντίον της πατρίδας μας. Οση ενέργεια παρέχουμε στη γειτονική χώρα με τους πόρους μας ή ακόμα και με την προσοχή μας τη στρέφει εναντίον μας. Οι Ελληνες που αγαπούν την Ελλάδα οφείλουν να κόψουν κάθε οικονομική ή “πνευματική” σχέση με την Τουρκία. Ας μην ταΐζουμε άλλο το κτήνος που τρέφεται εδώ και αιώνες με τις σάρκες του έθνους μας.

Ηρθε η ώρα για μποϊκοτάζ. Ολα τα τουρκικά προϊόντα πρέπει να τεθούν εκτός του ενδιαφέροντος των Ελλήνων – από τα ταξίδια σε τουρκικούς προορισμούς, τους ξηρούς καρπούς, τα έπιπλα, τα είδη οικιακής χρήσης, τα ρούχα, τις συσκευές μέχρι τα σίριαλ».

Η Τουρκία είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της τελευταίας χιλιετίας. Οι Ελληνες δεν πρέπει να γίνονται χορηγοί του τουρκικού στρατού και των τρομοκρατιών οργανώσεων που ελέγχει η Αγκυρα.

Οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτήν και αγορά προϊόντων και υπηρεσιών καθιστά τον αγοραστή τουλάχιστον κλεπταποδόχο – αν όχι συνένοχο στα φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει αυτό το κρατικό μόρφωμα.

εφημερίδα «δημοκρατία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ