«Ράβει κοστούμι» o Ευάγγελος Βενιζέλος για να σώσει την Χώρα (τους)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

netakias

Για τους νέους αναγνώστες θυμίζουμε ότι από το 2018 γράφαμε ότι η Άννα Διαμαντοπούλου είναι με το ένα πόδι στην Νέα Δημοκρατία (3 Νοεμβρίου 2018) και “είναι πλεον στην πρώτη σειρά, ώστε να αναλάβει χαρτοφυλάκιο ή άλλη υψηλότατη θέση στον κομματικό μηχανισμό…ενώ ο Γιάννης Μαστρογεωργίου συνεργάτης της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ είναι ο γενικός διευθυντής του Iνστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αντίθετα ο Χρυσοχοϊδης δεν έχει βρει ακόμη κάτι που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του μέχρι στιγμής.”

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ, ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Τελικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρήκε ταχύτερα θέση, παραγκωνίζοντας ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τώρα ήρθε η ώρα της Άννας Διαμαντοπούλου. Στις 4 Απρίλιου του 2019 γράφαμε “Δηλαδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος που δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, δεν έχουμε καταλάβει ότι είναι ήδη με το ένα πόδι στην ΝΔ” και ήρθε όπως φαίνεται η ώρα να βάλει και το άλλο.

ΚΩΣΤΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΚΗΣ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΑΝΝΟΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΘΟΔΩΡΟΣ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ-ΤΑΣΟΣ-ΜΑΝΤΕΛΗΣ

Όπως γράφαμε το 2019, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι μαύρο πρόβατο για την λαϊκή Δεξία και την βάση της ΝΔ και σε βολιδοσκοπήσεις που είχαν γίνει εκείνη την περίοδο, το κλίμα ήταν πολύ αρνητικό σε ενδεχόμενη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών του 2019, πόσο μάλλον στις Εθνικές Εκλογές.

Αλλά κυβέρνηση Κώστα Σημίτη, συγγνώμη Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς Ευάγγελο Βενιζέλο δεν γίνεται κι όπως μάθαμε έχουν σπάσει τα τηλέφωνα, μεταξύ του πρωθυπουργού και του τιτάνα της πολιτικής, που βλέπει την αποτυχημένη, σε όποια θέση διορίστηκε μέχρι σήμερα, Άννα Διαμαντοπούλου, να παίρνει καρέκλα με εντολή Πρωθυπουργού στο εξωτερικό για να κάνει διεθνή καριέρα στην αποτυχία, ενώ ο ίδιος να έχει αυτοπροταθεί τόσες φορές και να μην μπορεί να σώσει την Ελλάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Θυμόμαστε ότι πριν τρείς μήνες δήλωσε με τη σεμνότητα που τον διακρίνει: «Στην αρχή μού είχε ζητηθεί η γνώμη μου, αλλά με έναν πολύ απλό και καθαρό τρόπο έχω αφήσει γραπτές οδηγίες, τις οποίες νομίζω είναι χρήσιμο να τις διαβάζει ο εκάστοτε υπουργός και πρωθυπουργός» δηλώνοντας με παράπονο ότι «μόνο σε κρίσεις με θυμούνται».

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει μια τεράστια κρίση μπροστά του, με πτωχευτικό, κόψιμο μισθών, εξώσεις, ανεργία, λουκέτα και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να δώσει αρμοδιότητες στο «εθνικό κεφάλαιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ