Ο Μητσοτάκης καταργεί τα μπουζούκια – Κομμένη η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι να έρθει το εμβολιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλειστά τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης με εντολή του Μητσοτακη μέχρι να έρθει το εμβολιο….

Ο πρωθυπουργός με προσχημα τον Κορωνοϊο κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο προσωπικό του πόθο, που δεν είναι άλλος από το κλείσιμο των χώρων στους οποίους το κάπνισμα πάει σύννεφο.

Ο Κορωνοϊος του λύνει τα χέρια να κρυφτεί πίσω από τις απαγορεύσεις της πανδημίας για να βασανίσει όσο περισσότερο μπορεί τους θεριακλήδες Έλληνες που ξεσαλώνουν τις νύχτες πίνοντας και καπνίζοντας.

Μαλιστα το ανακοίνωσε μιλώντας διαδικτυακά με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Columbia Λι Μπόλινγκερ, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φόρουμ «World Leaders»,προσδοκώντας προφανώς κάποια εύσημα από τη διεθνή κοινότητα για τις αποφάσεις του.

“Ελπίζω ότι όσο βγαίνουμε από το δεύτερο lockdown, θα είμαστε πιο προσεκτικοί. Αλλά και πάλι θα πρέπει να γνωρίζουμε πως κάποιες οικονομικές δραστηριότητες δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ώσπου να έχουμε το εμβόλιο, για παράδειγμα η νυχτερινή διασκέδαση, τα μπαρ, η μεταμεσονύχτια διασκέδαση… δεν μπορούμε να έχουμε ανθρώπους να συνωστίζονται σε μπαρ ώσπου να διαθέτουμε το εμβόλιο. Ίσως σε κάποιο σημείο να είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τα εστιατόρια με τη σωστή κοινωνική απόσταση. Επίσης, σκεφτόμαστε το άνοιγμα του λιανεμπορίου, όμως κάποιοι συγκεκριμένοι περιορισμοί θα είναι απαραίτητοι μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ